Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 00:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 4
5 3
4 0
3 0
2 0
1 1
 • Igényes tájjellegű környezetben, udvarias, kedves és gyors kiszolgálás.
  Finom házias ízek!
  Óriási privát parkoló.
  Köszönjük a vendéglátást nagyon jól éreztük magunkat ❤️

 • szuper hely, finom az étel és rengeteg, az ár nagyon korrekt

 • Patkós Csárda

  Családommal tértünk be kirándulás után,éhesen. A lisztérzékenység miatt, liszt nélkül kért grillezett csirkemellen nyomokban panír volt. A rendelt slambucos párolt tarja, bolti kötözött tarja volt felszeletelve,kellemetlen jellegzetes tartósítószer szaggal, de slambucról legalább előre közölte a pincér, hogy nem lesz az igazi. A hús fogyaszthatatlan volt, miután a pincérrel közöltem, hogy a tarja és a tarjaként eladott, ismeretleneredetű húsokból összepréselt főfogás nem ugyanaz, ez ellen arrogánsan vitába szállt.Az ajtóra kihelyezett tájékoztató elleére a kártyás fizetés nem volt lehetséges, a panaszkönyvet ezek után többszöri kérésre sem adta át a pincér. Kellemetlenül éreztük magunkat. Többet nem megyünk oda, de nem is ajánljuk senkinek.

 • Patkós Csárda

  Három napot töltöttünk el ezen a kellemes helyen. Keresve sem lehetett volna kifogást találni semmiben. Az ételek elfogadható áron, kiváló minőségben és hatalmas mennyiségben lettek felszolgálva. A személyzet valamennyi tagja rendkívül udvarias és figyelmes volt. Abban is a segítségünkre voltak, hogy ismertessenek olyan turisztikai látnivalókat, amelyek nem szerepelnek a prospektusokban. A jövő évi naptáramban már előjegyeztem egy hosszabb ottlétet. Még egyszer köszönöm!

  Keresve sem találni kifogást. Az ételek igazán ízletesek, kitűnően van megtálalva, a tisztaság úgyszintén ragyogó. A kiszolgálás udvarias és figyelmes. Igazi hortobágyi csárda hangulatát tükrözi. Biztos vagyok benne, hogy nem most voltam itt utoljára.


Értékeld Te is!

Patkós Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Patkós Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.