Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 00:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló

Értékelések

Értékeld Te is
3.3
Összesen 3
5 1
4 1
3 0
2 0
1 1
 • Katalin Csárda

  A mai napon jártam ott a barátommal és ismeröseimmel de véletlenül tévedtünk be. Elöször csak kávézni akartunk de megéheztünk amikor éreztük a jó illatokat. Kértük is az étlapot. A felszolgáló nagyon kedves fiatal hölgy volt. A rendelésünket hamar felvette és elegánsan megteritet. Az étel amit rendeltünk nagyon finom és jó nagy adag volt. Nemis birtuk megenni mind igy becsomagoltatuk. A tisztaság normális,pedig voltak egy páran az étteremben. Hangulatos hely igy ajánlom mindenkinek hogy látogasson el oda,ha finomat és sokat szeretne enni. CIM. MONORIEDÖ 39KM A MOLKÚT MÖGÖTT. TEL. 06209490509.

  MA ISMÉT ELMENTÜNK A BARÁTAIMMAL A KATALIN CSÁRDÁBA. AMI A 4ES FŐÚTON TALÁLHATÓ. NÉVNAPOM VAN IGY HÁT ISMÉT ERRE A HELYRE MENTÜNK VACSORÁZNI.MÁR JÁRTUNK OTT RÉGEBBEN ÉS NAGYON FINOM VOLT AZ ÉTELÜK.IGY ISMÉT IDE JÖTTÜNK. A HANGULAT NAGYON JÓ VOLT. RENDELTÜNK KATALIN TÁLAT, ÉS ITALT. MÉG VÁRTUNK A VACSORÁRA A FŐNÖK ASSZONY ELKEZDET VELÜNK BESZÉLGETNI.MIKOR MEGTUDTA HOGY NEVEM NAPJA VAN FELKÖSZÖNTÖTT.MAJD EGY ITALRA A VENDÉGE VOLTUNK. AZ ÉTEL ISMÉT NAGYON FINOM VOLT.CSODÁLATOS HELY. MIKOR BEFEJEZTÜK A VACSORÁT A KEDVES FŐNÖK ÉS A FŐNÖK ASSZONY VIRÁGGAL JÖTT AZ ASZTALUNKHOZ, AMIT ÉN KAPTAM TŐLÜK. KEDVES KIS GESZTUS VOLT AZ Ö RÉSZÜKRŐL. HA TEHETEM MINDIG ODA FOGOK MENNI EBÉDELNI VAGY VACSORÁZNI. AJÁNLOM MINDENKINEK AKI FINOMAT ÉS HANGULATOS KÖRNYEZETBEN SZERETNE ENNI.

 • Katalin Csárda

  Mi nap a párommal és a gyermekeimmel tévedtünk Monorierdő felé,rokonlátogatásról jöttünk! S láttuk egy táblán ,hogy Katalin csárda ,hát kíváncsiságból be is kanyarodtunk! Szimpatikusnak tűnt a szabadtér, egy tavacska is volt ott nagyon kis hangulatos volt. Egy fiatal kis felszolgáló volt éppen munkában kedves ,mosolygós volt már ez is egy jó pont! :) Szépen megterített ! Hamar elkészültek az ételek , az Erdélyi fatányéros nagyon finom volt és a gyerekeknek készült csirkemell is elfogyott az utolsó falatig!:) Ha erre járunk biztosan betérünk!:) Ajánljuk másnak is aki Monorierdőn jár!

  Nagyon kellemes környezetben történő vacsorázáson voltunk ma a Katalin Csárdában!
  Ételek nagyon finomak, kiszolgálás pontos gyors és precíz és kedves!
  Ajánlom bátran mindenkinek ezt a Csárdát!:)

 • Katalin Csárda

  A mai napon jártunk ott a barátnőmmel. Azért választottuk, mert derengett valami homályos legenda, hogy a csárda épülete valamikor Karády Kataliné volt és ezért figyelmen kívül hagytuk az aranyszabályt, hogy csak oda megyünk, ahol sok autó/kamion áll.

  Nos, így október közepén hideg van és már ott meghökkentünk, amikor belépve éreztük, hogy nem fűtenek. Maga az éttermi rész kb. 10 éve lehetett rendkívül rossz minőségben felújítva és azóta csak romlott a helyzet azzal, hogy néhol lekopott a vakolat és egymáshoz nem illő bútorokat helyeztek el ötletszerűen szétdobálva. A bejárat mellett egy kisasztalkán tévé szólt középhangerőn, a kommentátorok vonyítva közvetítették a Forma 1-es futamot...

  A felszolgáló egy festékfoltos (esetleg csak simán állati koszos?) farmernadrágban, joggingfelsőben jött és jelezte, hogy gulyásleves nincs. Barátnőm benevezett egy tárkonyos ragulevesre, én pedig sajttal töltött gombafejeket kértem rizzsel. Az étlap egy Borsodi-logós, műbőrkötéses, összefűzött genotermekből álló alkotás, de a hiányzó/már nem készített ételeket nem úgy veszik ki belőle, hogy új papírt csúsztatnak a genotermbe, hanem úgy, hogy kis papírszeletkéket ragasztanak a nejlonra, letakarva a nem aktuális ételt.
  A pincér távoztával belátás nyílt a konyha falára egy pillanatra: régi fehér házgyári csempe fejmagasságig, de a felső 3-6 cm-t a felette lévő falfelület festésekor összekenték sárgás-zöldes színű festékkel.

  A ragulevesben 2 db, egyenként mintegy egy cm3 térfogatú hús volt, az adag egyébként gyerekmenzányi, csakúgy, mint a gombánál (4 fej, amik kb. 3-3 cm átmérővel), ahol a rizs túl volt főzve és csomókban tapadt össze a tányéron.
  Két kis kólával (gyömbér nincs) az ár 2.350 Ft, ami egyértelműen kidobott pénz.

  Szürreális volt az élmény, de senkinek nem ajánlom.


Értékeld Te is!

Katalin Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Katalin Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.