Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Kínai, Sushi
Felszereltség:
WIFI, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
2.3
Összesen 3
5 1
4 0
3 0
2 0
1 2
  • Jézusom. Ez eddig a legszánalmasabb hely, ahol valaha jártam. Nem vagyok elragadtatva a kínai ételektől, de megeszem őket. A barátaim mindenképp itt szerettek volna enni, de én miután láttam, hogy minden úszik az olajban gondoltam inkább csak veszek magamnak egy kis üdítőt (hogy megússzam az éjjeli rosszullétet), amúgy se voltam annyira éhes.
    Közölte a tulajdonos, hogy --NEM ÜLHETEK LE-- a barátaimhoz, mivel én nem korlátlan étkezést vásároltam, (megjegyzem 2 üdítőt vettem, ami kb. 700-800 Ft volt...) Szóval nem ülhetek le a barátaimhoz, mert biztos a TÁNYÉRUKBÓL AKAROK ENNI. Próbáltam nekik elmagyarázni, hogy igazából az egyetlen ok amiért nem szeretnék enni, az az, hogy minden úszik az olajban, és ettől undorodom, de nem igazán voltak azon az értelmi szinten, hogy felfogják. DE ők aztán irtó rendesek úgyhogy a PULT előtti legközelebbi asztalhoz leülhetünk, hogy ők tudjanak engem FIGYELNI. Na itt telt be a pohár... FŐLEG, hogy vannak kamerák is az üzletben, ha ők annyira figyelni akarnának egy fokkal kevésbé szánalmas szituációt generálva...
    Röviden tömören: az ételek undorítóak, a személyzet/főnökség hozzáállása elfogadhatatlan.

    Jaj és a legsokkolóbb az az, hogy olyan szinten zsugori/pénz hajhászó a kedves társaság, hogy rendes felszerelés helyett, hogy az ételek egyfolytában melegen lennének tartva, ki van helyezve 2 db MIKRÓ, hogy a hideg olajos szart meg lehessen melegíteni. :D VICC!

    SENKINEK SE AJÁNLOM!


Értékeld Te is!

Kelly's Food

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Kelly's Food

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.