Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 20:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló

Értékelések

Értékeld Te is
4.3
Összesen 7
5 5
4 1
3 0
2 0
1 1
 • Kemencés Csárda

  Óriási csalódás minden szempontból. 2023. augusztusban hétköznap voltunk itt 4 fővel. 4 levest, 1 pörköltet, 1 rántott húst, és uborka salátát rendeltünk.

  KISZOLGÁLÁS: A hely félig sem volt tele, de 1 óra elteltével sem hoztak még ki semmilyen ételt. Miután erre több pincérnél rákérdeztünk, a harmadik negyed óra múlva kihozott 1 db tűzforró levest a négyből, illetve 1 db langyos pörköltet. További 5-10 perc várakozás után kaptuk meg a többi meleg levest és a langyos rántott húst. A savanyúságról elfelejtkeztek. Mire a forró levest meg tudtuk enni, a főételek teljesen kihűltek. 30 fokos meleg volt, de se klíma nem volt bekapcsolva, sem egy ventillátor. Fizetésnél a pincér még harmadik nekifutásra is 1 000 Ft-al kevesebbet akart visszaadni, annak ellenére hogy jeleztük neki hogy nem jól számolt.

  ÉTELEK: 1,5 literes limonádét kértünk kancsóban, ami ragadt a cukortól és nem volt behűtve. A marhapörkölt (is) kis adag volt, a hús puha, de mócsingos ( tudom valaki pont ezt szereti, annak ez plusz pont) a galuska nagyon kevés még a húshoz képest is. A rántott hús és sült krumpli rettentően túl volt sózva, kis adag is volt, és hideg is volt. A fotókon látható ételek köszönő viszonyba sincsenek a valósággal.

  Átlag vendégek vagyunk, egyáltalán nem vagyunk kekeckedősek, és az országban sokfelé megfordulunk étteremben is (van összehasonlítási alap, ezen a héten pl. Hortobágyon, Mezőkövesden, Porszlón, Szegeden voltunk étteremben) de ilyen kiábrándító helyen még sosem.

  Ha nem velünk történik meg el sem hinném hogy ilyen hely van, és hogy 2023-ban egy ilyen kontár vendéglátós meg tud élni . Elképesztően lassú (1 és negyed órát kell várni egy levesre) pocsék a kiszolgálás, nyári hőségben nincs bekapcsolva a klima/ventillátor. Túlcukrozott, túlsózott italok, ételek vannak; mócsingos a hús; magas árak mellé kis adagokat adnak, és fizetéskor még kevesebbet adnak vissza.

 • Kemencés Csárda

  Nagyon finom ételek. Családias fogadtatás. Kellemes kényelmes környezet. Kedves kiszolgálás.

 • A Gyulai Kert- és Tanyatulajdonosok Egyesülete maximálisan elégedett volt az ellátással és a kiszolgálással mind a 18-an! Jó szívvel ajánljuk bárkinek!

 • Véletlenül keveredtünk oda a párommal egy nyár végi hétvégén és nagyon élveztük! A kiszolgálás kedves és gyors volt a sok vendég ellenére, az ételek finomak és az árak megfizethetőek voltak.
  Mi kint voltunk a teraszon, tiszta volt, a mosdó szintúgy kifogástalan!
  Köszönjük!

 • Kemencés Csárda

  Egy kellemes Ópusztaszeri nap után tértünk be a vendéglőbe. Mivel rajtunk kívül nem volt senki más (csak az egymással üvöltöző személyzet), ezért hamar jött a pincérnő. A gyorsan kihozott étkészlet negyede nem volt túlságosan tiszta, némelyiken ételmaradékot is fellehetett fedezni. Legalább lehetett válogatni a tiszták közül, mert tényleg egy 6 személyes étkészletet hoztak ki 2 személyre. Gondolom nem volt kedve válogatni a pincérnőnek.
  Ennek ellenére a sajttal töltött csirkemell és a kemencés töltöttkáposzta nagyon finom volt. Ha a tisztaságon és a személyzet modorán kicsit javítanának akkor egész jó hely lenne.


Értékeld Te is!

Kemencés Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Kemencés Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.