Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 23:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
Sodexo Pass, Ticket restaurant
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Régen a Bandula család szatócs üzlete működött itt. Később a Bandula kocsma illetve Bandula bolt néven ismerték az emberek ezt a helyet. 1996-ban Bónus István alakította át, és évről-évre folyamatosan, mindig a vendégek igényeit figyelembe véve bővítette ezt a kisvárosi környezetben lévő családias kisvendéglőt.
Számos kiterjedt família családtörténetet ír nálunk. A lakodalomtól, a keresztelőtől kezdve minden fontos családi ünnepet, eseményt tartanak nálunk. Elhozzák az idegenbe szakadt rokonokat, barátokat.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.7
Összesen 12
5 10
4 1
3 0
2 1
1 0
 • Bandula Kisvendéglő

  2023. május 21- én rendeztük meg szüleim házassági évfordulóját. Szeretnénk megköszönni a Bandula vendéglő minden kedves dolgozójának segítőkész munkáját , külön kiemelve Tari András, Major Tamas és a szakács áldozatos, mindent felülmúló munkáját, kitűnő tálalás , extra finom ételek. Évek óta rendszeresen visszatérünk , minden családi rendezvényünket itt szoktuk tartani, mert itt mindig a megszokott, magasan kiemelkedő kitűnő kiszolgálásban részesülünk. Gratulálunk Bónus úrnak ! Kispálné Pál Andrea és családja

 • Bandula Kisvendéglő

  2021 szeptember 25-én a Bandula kisvendéglőben ünnepeltük házassági évfordulónkat az 50.-iket. Nagyon figyelmes, és nagyon finom kiszolgálásban volt részünk. Mindennel nagyon megvagyunk elégedve,melyet ezúton is köszönünk Andrásnak! Tisztelettel: Zsoldos Imre és neje

 • Bandula Kisvendéglő

  Az ételek nagyon finomak és ízletesek voltak. A kiszolgálás gyors és nagyon kedves volt. Biztosan visszatérünk még.

 • Bandula Kisvendéglő

  45 perces várakozás az ebédre. 3 éves, éhes kisgyerekkel kicsit idegesítő volt. Nem volt teltház. Sült burgonyát szerettünk volna enni, meg is kérdeztem, hogy újból van-e, a válasz igen volt. Erre fagyasztott, langyos, száraz, kemény, szottyadt köretet kaptunk. Soha nem eszünk sehol ilyet, tehát most sem rendeltünk volna ha tudjuk.
  A sültek finomak voltak.
  Összességében: többet soha vissza, ajánlani senkinek.

 • Bandula Kisvendéglő

  Nagyon kellemes délutáni “ebédet” költöttünk el a mai napon. A kiszolgálás 5*+, rendkívül udvarias, gyors, megfelelő, egyszerűen tökéletes! Mosolygós pincérek, kiváló minőségű ételek, nagy választék. Mindenkinek ajánlom!


Értékeld Te is!

Bandula Kisvendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Bandula Kisvendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.