Töltés
Asztalfoglalás Napi menü Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 24:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

A Kígyósi csárda évtizedek óta szigetként helyezkedik el tavak és folyók ölelésében, Solt és Fülöpszállás között. A Hodován család 1992. szeptemberében vásárolta meg a csárdát, ami azóta nagy változáson ment keresztül.
Éttermünk a hosszú évek alatt országosan elismert vendéglátó egységgé vált.2003 tavaszán elkezdtük a csárda felújítását, amit 2004 tavaszán fejeződött be.
Panziónkban 8 rendkívül színvonalas szobát alakítottunk ki, amely 26 fő fogadására alkalmas, a vendégtérben három különálló termünkben 150 főt, nyitott árkádunkon 90 főt tudunk vendégül látni. Konyhánkat a létező legkorszerűbb technológiával szereltük fel a HACCP minőségbiztosítási rendszernek megfelelően. Konyhánk büszkesége Varga Károly Fülöpszállás díszpolgára, többszörös olimpiai és világbajnok mesterszakács, aki főállásban dolgozik nálunk.
Szerettünk volna ebben a csodálatosan szép környezetben olyan vendéglátó centrumot létrehozni, amire nemcsak mi, hanem a környező települések is büszkék lesznek.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
  • Kígyós Csárda

    Visszatértünk, és még fogunk is!Fantasztikus ételek, figyelmes kiszolgálás, szép környezet. Desszertet mindenképp érdemes választani, a Somlói kivételesen jó!
    Csillagos ötös!


Értékeld Te is!

Kígyós Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Kígyós Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.