Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló

Értékelések

Értékeld Te is
1.0
Összesen 1
5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
 • Kistó Étterem

  10 fős baráti társasággal kirándultunk Orfűn és több éttermet magunk mögött hagytunk, hogy itt ehessünk. Már megérkezésünkkor csalódni kellett a személyzetben, mert bár fiatalok vagyunk, valamennyien már diplomásak, mégsem érdemeltük ki a pincér úrtól a megfelelő hangnemet, és egyből lekezelő módon letegezett bennünket. Már az italok felszolgálásánál probléma volt, hiszen a kihozott csapolt sör nem egyezett a rendelt fajtával. A levesekkel úgy szintén nem voltunk megelégedve, mivel a gombakrém leves tasakos volt, a májgombóc levesben pedig mirelit gombócok voltak, melyek át sem melegedtek teljesen. (A pincér úr májlének és gombalének nevezte az ételt, roppant gusztusos módon.) A főételek igaz, hogy lassan, de legalább frissen kerültek az asztalra, tehát ezzel nem volt gond. Na, de ezzel még nem ért véget a történet!
  Kértük a számlát, és nem győzöm még egyszer hangsúlyozni, fiatal de értelmiségi emberek vagyunk, senki nem a legolcsóbbat rendelte és az étteremben tanúsított viselkedésünk sem adott arra a bánásmódra okot, ami ezután jött..
  A számlát csak egyben volt hajlandó kihozni, azzal a cetlivel együtt amire magának jegyzetelt. (azon málylének szerepelt a levesünk). Fontos itt megemlíteni, július hónap közepén, főszezonban járunk, ebédidőben három asztalnál ültek mikor az eset történt. Ennek ellenére, mikor az egyik fiatal hölgy megkérte, hogy külön fizetnénk, modortalanul, messziről és hangosan odakiabálta, hogy "most nem érek rá". Aztán azt, hogy "hé gyerekek, dobjátok össze, ki tudjátok számolni!"
  Ezek után annyi nem volt benne, hogy Ő maga jöjjön, hanem egy addig nem látott kolléganőt küldött oda, aki már valóban kedvesen és készségesen külön is hajlandó volt, bediktálás alapján intézni a számlát.

  Kinézet és ár ellenére egy közép rossz fapados étterem, kritikán aluli főpincérrel. NEM AJÁNLOM!


Értékeld Te is!

Kistó Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Kistó Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.