Töltés
Asztalfoglalás Éttermeknek Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 08:00 - 18:00 Mutass többet
Felszereltség:
Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Abban hiszünk, hogy az egyszerű és természetes ételek a legfinomabbak. Ebben a szellemben alakítottuk ki a Lilipop Caffé termékeit, valamint a Lilipop Natút Fagylaltot. Arra törekszünk, hogy minél több helyi, szezonális alapanyag felhasználásával és műanyagok kikerülésével készítsük el termékeinket. A választékunkban megtalálható fagylalttal, süteményekkel, szendvicsekkel, hideg és meleg reggelikkel és italokkal magas minőséget kívánunk képviselni, valamint népszerűsíteni azt a felfogást, miszerint az egészséges ételek nem csak jót tesznek nekünk, hanem rendkívül finomak és elérhetőek is!

Olyan közösségi helyet szeretnénk megteremteni, amely a falu aprajának-nagyjának igényeit kielégíti. Itt lehetőség van kellemes beszélgetésre, találkozásra: a kicsiket gyereksarok várja, az üzletembereket szeparált tárgyalóhelyiség reggelivel egybekötve, és azok, akik csak egy kellemes beszélgetésre vágynak, biztosan otthon fogják érezni magukat meleg hangulatú üzletünkben. A nyári napsütést a templom-téren élvezheti mindenki egy jó kávé, fagyi, vagy kézműves sör társaságában.

Helyben készült natúr fagyink, a Lilipop Natúr Fagylalt, üzletünk büszkesége. Csak természetes alapanagok felgaszálásával, rengeteg odaadással készül házi műhelyünkben mindig változó, szezonális ízekben. Célunk nem volt kisebb, mint Magyarország legjobb natúr, 100%-osan természetes fagylaltjának létrehozása.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Lilipop Caffé

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Lilipop Caffé

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.