Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 24:00 Mutass többet
Konyha típus:
Pizzéria, Olasz
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
3.1
Összesen 16
5 6
4 2
3 2
2 0
1 6
 • Mauro Ristorante

  Jöttünk, Láttunk, Ettünk Félig - Meddig... Gyors Elösütött Volt Mivel Nagy A Forgalom És Elöre Sülnek Az Alappizzák Napokkal - Hetekkel A Forgalomra Készülve. Ez Egy Régi Trükk A 90 es Évek Elejétöl Amikor A Tulaj Mauro Még Siófokon Volt Üzletvezetö A Bella Italia - ban. A Pizza Puhasága Azaz Inkább A Keménysége Kb. 70 Shore Mint Egy Jó Minöségü Forma 1 es Gumié. Megkóstoltuk Aztán Bedobtuk A Csomagtartóba Hátha Jó Lesz Késöbb Pótkeréknek. Annak Ajánlom Csak Az Éttermet Aki Az Elöételt És A Levest A Legvégére Tartogatja, És Legalább 64 Éles Foga Van A Pizzához. Nem Árt A Vastag Pénztárca Mert Sokba Kerül Nem Csak Az Elpazarolt Idö, De Aztán Majd A Fogorvos Is. A Kádszélét Jobban Ajánlom Emberi Fogyasztásra Ketchuppal. --- Negativ --- A Köbön ---

 • Mauro Ristorante

  Nagyon negativ véleményem van!!!!
  A rendelést követőn pár perc mulva hozták a főételt az asztaltársaimnak,mondtuk hogy az előételt szeretnénk megkapni elsőre,erre az asztalon hagyták a tésztaételeket,amik nagy adagok voltak,de iztelenek!!
  A megkapott levesemből egyet kanalaztam,majd letették a főfogásként kért pizzamat! Ezt már végképp nem értettem,a forró leves után szerettem volna fogyasztani a piizzát,nem pedig közben.
  A pizza sajnos vállalhatatlan volt…
  Az asztalon megbuggyant fokhagyma volt olajban:((
  A szerviz szörnyű volt,az ételek iztelenek,az árak pedig felveszik a versenyt a Top-éttermekkel!!
  Az egy csillagot muszályból adtam,nem ajánlom a helyet az inyenceknek!!

 • Mauro Ristorante

  1 hónapja mentünk az étterembe ebédelni, azonban kellemetlen tapasztalatokkal tértem haza. Azon felül, hogy az ételeket közepesen minősíteném az sem segített a véleményem megformálásán, hogy fél liter limonádét öntött az egyik pincér a ruhámra a kiszolgálásom során. Annyival kompenzálták ezt az esetet, hogy pótolták a limonádémat egy újjal amiért nem kellett fizetnem. Túlhajszolt pincérek, közepesnek (sem) minősíthető ételek és hangzavar az egész étterem területén.

 • Fantasztikusak az ételek és még az ételallergiában szenvedőkre is figyelnek. Kedvesek a felszólgálók!!

 • Semmi extra, nem nyűgözött le. Átlagos minden kivéve az árakat.


Értékeld Te is!

Mauro Ristorante

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Mauro Ristorante

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.