Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 19:00 Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.3
Összesen 3
5 0
4 1
3 0
2 1
1 1
  • Isteni finomak a torták , én most rendeltem másodjára nagyon ízlett.Anyukámat leptem meg, csak úgy spontán.Anyukám nem nagyon szereti az édességet tortákat de nagyon nagyon ízlett neki.Az elkészítés kiszállítás nagyon gyors volt.Leadtam a rendelést másnap ki is hozták .Én fogok még innen rendelni minden tökéletes.Valóban egy igaz a honlapon az szerepelt hogy 2000 ft felett ingyenes a kiszálitás ami nem így van.De igazábol így ismegérte.

  • A honlapjukon azt írták, hogy 2000 forint felett a házhoz szállítás ingyenes. Ennek ellenére 500 forintot elkértek érte. Az általam rendelt tortát mindenféle csomagolás nélkül hozták ki. Ez bennem igen sok higiéniai és tisztasági kérdést vet fel. Viszonylag magas összeget kifizettem a 'Raffaello' tortáért. A nevet azért raktam idézőjelbe, mert a Raffaello ízesítést az jelentette, hogy a torta kétharmadát kitévő tejszínhab egy részéhez kevertek kókuszt. Olyan sok volt a hab a tortában, hogy a saját súlya alatt összerogyott. SOHA TÖBBET NEM RENDELEK INNEN!

  • Próbáljon valaki (amúgy hirdetett) nyuszi feneke tortát rendelni az ünnep előtt egy héttel! Dupla árat fizetek neki, ha eladja nekem. Húsvétkor! . . .. Tortát vettem szombaton, mondták, hogy lesz friss sós pogi is negyven perc múlva. Az sem lett . . . .. Abból vittem végül, ami a pultban már akkor is volt, amikor először ott voltam. Csak akkor még nem volt eladó. . . . Futottam' a felesleges köröket 67 évesen . . . a pénzemért. Persze lehet, hogy csak félreértettem valamit. Zsinórban. Szóval, ha könnyen lemond az ember arról, amit elgondolt előre, akkor nem is olyan rossz kis bolt ez. Kompromisszum készség az kell rendesen. Karcsibá


Értékeld Te is!

Mese Cukrászda

Mese Cukrászda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.