Töltés
Asztalfoglalás Éttermeknek Bejelentkezés

Kedves Vendégek!

A kialakult helyzetre való tekintettel az online asztalfoglalást leállítottuk. Kérjük az éttermek nyitvatartásáról az adott étteremnél telefonon érdeklődjenek.
Megértésüket köszönjük!

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 06:00 - 20:30 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló
Rólunk:

55 év tapasztalat! 30 éves kollektíva együttműködése

Vendéglõnk az ideérkező látogatók igényeit a legmesszebb menõkig szolgálja ki. A mindennapos vendéglátás mellett a kistérség hagyományait és nevezetességeit bemutató programokkal várjuk Önt is! Családias kiszolgálás, igazi magyaros ételek a legkedvezőbb áron! Étlapunkon több mint 100 féle étel szerepel, melyek között megtalálhatóak az Alföld tájjellegű ételei és a reform konyha inyencségei egyaránt.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.3
Összesen 7
5 2
4 2
3 0
2 2
1 1
 • Mészáros Vendéglő

  Udvariatlan és minősíthetetlenül lassú rossz kiszolgálás. Az ételek középszerűek , az adagok eltérőek . egy asztalnál 3 ember rendelte ugyanazt az ételt és 3 teljesen eltérő adagot kaptak. Az étlapon szereplő kínálatnak , legfeljebb a fele kapható , nincs jelölve az étlapon a hiány. Nekünk kell szólni , hogy rendelni szeretnénk a fiatal kislány /felszolgáló/ úgy járkált el mellettünk , mintha ott sem lettünk volna. Ezek után a rendelt italokat időben megkaptuk , de az ebédre 2 órát , szó szerint kettő órát kellett várni , akkor is csak azért kaptuk meg mert már a vezetőt megkeresve reklamáltunk , mivel kettő cukorbeteg is volt a társaságban ,akiknek időben kellett volna étkezniük. Ez egy rémálom volt SOHA TÖBBÉ MÉSZÁROS !!!!!

 • Már többször is jártam itt, az ételek igazi háziasak , bőséges adagokkal , viszont a felszolgálók elég puritánok, ez a váleményem !

 • Mészáros Vendéglő

  Vadaspark látogatás után betértünk ide! Hiba volt! Ajtón belépve álldogállhattunk volna estig, ugyanis senki nem jön oda, mit is szeretnél, habár a személyzet épp hogy el nem esett bennünk. Köszönéssel nincsenek tisztában, hogy azt fogadni célszerú, főleg vendéglátóéknál. Vártunk egy kicsit majd leültünk egy üres asztalhoz. Pincér érkezik, rendelés felvesz, ezzel nem volt gond.

  Étel megjött, időre nem panaszkodok. Borjú bécsi burgonyával, hús fele mócsingos szutyok ehetetlen prézlivel. Burgonya átlagos. Tányér széle körbeszórva delikáttal... Lehet ez valahol szokás, én még sehol nem hallottam ilyet. Delikát és borjúbécsi, nem rossz párosítás! És mindezt cirka 2000 magyar forintért!

  Főbejárattól 2 méterre ültünk, akárhányszor kiment vagy bejött valaki az ajtón, az állandóan kinyílt szép lassan és úgy is maradt. Zárprobléma, amit a tulaj ezek szerint leszart régóta, habár kint nem 30 fok van már régóta.

  Többször megelégeltem és bezártam, személyzetnek mindegy volt, hogy nyitva vagy zárva van az ajtó. Nekünk kisbabával kevésbé.

  Pincérrel nem volt gond.

 • Amikor Abony környékén járok mingig betérek a Mészáros vendéglőbe.
  Az ételekbe még soha nem csalódtam,a kiszolgálás viszont nem mindig megelelő.
  Mindent összegezve,csak ajánlani tudom mindenkinek.

 • Mészáros Vendéglő

  Az ételek mennyisége és minősége említést hagy maga után.
  Leves: többször fogyasztottam, sajnálattal tapasztaltam, hogy az étel hőmérséklete nem volt megfelelő. (hideg)
  Főétel: a mennyiségben és a tálalásban egyaránt csalódtam. A rengeteg köret (burgonya) mellé nagyon kis mennyiségű húst (1 kis szelet) illetve libamájat (3 kis darab) kaptam.
  Az árak viszont a mennyiséggel nem voltak megfelelő arányban!
  A salátánál sajnálattal kellett tapasztalnom, hogy a paradicsomnak CSAK végei vannak.
  A cappucino nagyon gusztusosan volt tálalva, viszont a hőmérséklete nem érte el a megfelelő hőfokot.
  A kiszolgálásban is voltak némi hiányosságok.
  Egyébként jól éreztem magam, mert minden egy jó társaságon múlik!!!


Értékeld Te is!

Mészáros Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Mészáros Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.