Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Az étterem az 1900-as évek elején épült. Azóta változatlan funkcióval, étteremként működik a mai napig is.

A rendszerváltás után két jó barát, Barna és Péter vették meg az éttermet. Szerencsére ők a vendéglátásban élnek évtizedek óta, tudják, hogy a konyha nyeri meg magának a vendéget, így nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az ételek bőségesek legyenek,friss alapanyagokból készüljenek. Nem utolsó szempont, hogy Peti és Barna a mai napig pincérként is dolgoznak a saját éttermükben, így napi kapcsolatuk van a vendégekkel.

Milyen jó az, ha betérünk egy vendéglőbe, ahol a tulajdonos fogad minket,ő is kiszolgál bennünket és bármit kérdezhetünk, készséggel állnak a rendelkezésünkre.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.6
Összesen 17
5 11
4 6
3 0
2 0
1 0
 • Mindenkinek ajánljuk, aki egy jót akar enni.
  Véletlenül találtuk rá erre a gyöngyszemre, és jó érzékkel előre asztalt is foglaltunk, s ezt mindenkinek ajánljuk is. Kellemes, igen baráti hangulatú, kisvendéglő, kockás abroszokkal, jelentős ételválasztékkal. Hatalmas adagok, és igazi, jó értelemben vett házias ízek. Rajtam még soha nem fogott ki étel, bármekkora adagot el tudtam fogyasztani, de a brassói aprópecsenye harmadát haza kellett vinnünk, a feleségem által fogyasztott fogas felével együtt. A pincérek gyorsak, udvariasak és figyelmesek, az árak értékarányosak, mondhatnám barátiak. A főpincér a fizetés után megkérdezte tőlem, hogy megkínálhat-e a saját főzésű körtepálinkájával?
  Megkínált, és az is fenséges volt. (Ilyen velem még életemben nem fordult elő :) )
  Alig várom, hogy nyár legyen és kiülhessünk a kerthelyiségükbe.
  Mindenképpen visszatérünk.

 • Budapest legjobb étterme. Ízletes ételek, kedvező ár, szuper személyzet

 • Sokat járunk ide, nagyon szeretjük.Isteni konyha,hatalmas adagok, kedves pincérek, gyors kiszolgálás :)

 • Nótafa vendéglő - Kispest

  Megkedvelhető hely. Egyik volt kollégánk ajánlotta,munkatársi összejövetelnek még tavaly. Azóta is itt jövünk össze negyedévenként 12-14-en Udvarias kiszolgálás, nagy választékban az ízletes ételek és vendégcsalogató árak.Tartsák meg szokásaikat.

 • Nótafa vendéglő - Kispest

  Rengeteget járunk ide. Hatalmas adagokat hoznak az igazán barátságos pincérek, amit nem tudunk megenni simán elcsomagolják kérés nélkül is. Hangulata igazán nyáron van a helynek, a forgalmas főút ellenére csendesnek minősíthető a kerthelyiség, ezért is szeretjük inkább a nyári időszakot.


Értékeld Te is!

Nótafa vendéglő - Kispest

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Nótafa vendéglő - Kispest

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.