Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 13:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetiségi, Sushi
Felszereltség:
Melegétel
Rólunk:

Sachi Okuyama, az étterem vezetője és mester szakácsa is, pályafutását Tokióban kezdte. Később, meghívást kapott Bécsbe, ahol 5 évet foglalkozott a sushi készítés művészetével. Szakértelme és hozzáértésének elismeréseképpen, a Hilton szállodába invitálták. 2001 tavaszán saját éttermet nyitott, amit 2004-ben méltán Budapest 50 legjobb étterme közé választottak.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.8
Összesen 4
5 2
4 1
3 0
2 0
1 1
 • Okuyama Sushi

  Kitűnő étterem. Családias, és az ételek fenségesek. A felszolgáló hölgy szívesen segít a választásban. A mesterszakács 'látványkonyha' jelleggel készíti az ételeket, nagy műgonddal. Többször jártunk itt, csak ajánlani tudom.

 • Okuyama Sushi

  Az étel minősége kifogástalan. Az étterem kicsit 'fapados', de mindent kárpótol a finom étel.

 • Okuyama Sushi

  Az ételekkel semmi baj nincs, de a kiszolgálás , a felszolgáló hölgy borzalmas. Kifejezetten felháborító a viselkedése, beszólásai vannak, gúnyolódik a vendéggel. Nem értem,hogy a mesterszakács japán úr , hogyan tűri meg ezt a fajta modort a vendégekkel. Soha többet ide be nem tesszük a lábunkat. Mielőtt ide mentünk volna figyelmeztettek bennünket, hogy vigyázzunk a felszolgálálónővel,mert a viselkedése sértő volt számukra. Nem hittük el. Most már elhiszem. Kár ezért az étteremért, mert a szusi minősége nagyszerű. Ilyen kiszolgálással viszont nem ajánlom senkinek.Egyébként az étterem sem igazán megnyerő, erős halszag van, ahogyan az ember belép az ajtón már megüti az orrát, a bútorok stílustalan retró darabok,az asztalok asztalterítő nélkül várnak. Büfé jellegű az egész. Nagyon nagy kár, mert a japán ételek tényleg finomak, a szakács profi.

 • Okuyama Sushi

  Nagyszerű ez a hely! Baráti társasággal szoktunk lemenni évente pár alkalommal. Az árakat tekintve kb annyiba kerül mint a Japán éttermek nagytöbbsége. Nem olcsó dolog. Viszont inkább ide megyünk, mint bármilyen felkapott japán ételbárba, mert az ételek minősége messze felülmúlja a többit. A kiszolgálás rendkívül kedves, igazán vendégmarasztaló hely. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki rajong a japán ételekért és még nem volt szerencséje ehez a helyhez. Ha legközelebb japán éttermet kerestek, bátran próbáljátok ki!


Értékeld Te is!

Okuyama Sushi

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Okuyama Sushi

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.