Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 13:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetiségi, Sushi
Felszereltség:
Melegétel
Rólunk:

Sachi Okuyama, az étterem vezetője és mester szakácsa is, pályafutását Tokióban kezdte. Később, meghívást kapott Bécsbe, ahol 5 évet foglalkozott a sushi készítés művészetével. Szakértelme és hozzáértésének elismeréseképpen, a Hilton szállodába invitálták. 2001 tavaszán saját éttermet nyitott, amit 2004-ben méltán Budapest 50 legjobb étterme közé választottak.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 5
5 3
4 1
3 0
2 0
1 1
 • Okuyama Sushi

  Magyarországon elérhető legjobb sushi. Az étterem egyszerű és a pincében van, de valójában pont ettől teljesen autentikus japán sushi bár. Az egyik felszolgáló hölgy kedvesen bolond, megértem hogy van akit ez zavar, de ha nem azt keressük hogy min bántódhatunk meg, valójában kedves és segítőkész.

 • Okuyama Sushi

  Kitűnő étterem. Családias, és az ételek fenségesek. A felszolgáló hölgy szívesen segít a választásban. A mesterszakács 'látványkonyha' jelleggel készíti az ételeket, nagy műgonddal. Többször jártunk itt, csak ajánlani tudom.

 • Okuyama Sushi

  Az étel minősége kifogástalan. Az étterem kicsit 'fapados', de mindent kárpótol a finom étel.

 • Okuyama Sushi

  Az ételekkel semmi baj nincs, de a kiszolgálás , a felszolgáló hölgy borzalmas. Kifejezetten felháborító a viselkedése, beszólásai vannak, gúnyolódik a vendéggel. Nem értem,hogy a mesterszakács japán úr , hogyan tűri meg ezt a fajta modort a vendégekkel. Soha többet ide be nem tesszük a lábunkat. Mielőtt ide mentünk volna figyelmeztettek bennünket, hogy vigyázzunk a felszolgálálónővel,mert a viselkedése sértő volt számukra. Nem hittük el. Most már elhiszem. Kár ezért az étteremért, mert a szusi minősége nagyszerű. Ilyen kiszolgálással viszont nem ajánlom senkinek.Egyébként az étterem sem igazán megnyerő, erős halszag van, ahogyan az ember belép az ajtón már megüti az orrát, a bútorok stílustalan retró darabok,az asztalok asztalterítő nélkül várnak. Büfé jellegű az egész. Nagyon nagy kár, mert a japán ételek tényleg finomak, a szakács profi.

 • Okuyama Sushi

  Nagyszerű ez a hely! Baráti társasággal szoktunk lemenni évente pár alkalommal. Az árakat tekintve kb annyiba kerül mint a Japán éttermek nagytöbbsége. Nem olcsó dolog. Viszont inkább ide megyünk, mint bármilyen felkapott japán ételbárba, mert az ételek minősége messze felülmúlja a többit. A kiszolgálás rendkívül kedves, igazán vendégmarasztaló hely. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki rajong a japán ételekért és még nem volt szerencséje ehez a helyhez. Ha legközelebb japán éttermet kerestek, bátran próbáljátok ki!


Értékeld Te is!

Okuyama Sushi

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Okuyama Sushi

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.