Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: Zárva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Kártyás fizetés
Rólunk:

Szeretjük a hagyományos ízeket modern, “Oroszlános” köntösbe bújtatni, sokat és jót enni, közben kipirulni a nevetéstől.

Szívügyünk a szezonalitás és a helyi alapanyagok használata. Magunk szedtük a bodzavirágot a szörphöz, a rozmaringbokor alatt kelesztjük a cipót, amit a helyi sajtkészítől remekei mellé kínálunk. Séfünk a különleges gasztroélmény felelőse és az esküvői menük avatott szakértője. Speciális étkezési igényű vendégeinkre külön figyelmet fordítunk.

Éttermünkben 40 főig tudunk vendégeket leültetni, mely helyszín kiválóan alkalmas többféle ültetési rendű vacsorahelyszín kialakítására. Gyönyörű, borospincében folytatódó kandallós kóstolótermünkben pedig 40 főig tudjuk fogadni vendégeinket, ahol borkóstolásra nyílik lehetőség.

Műemléki teraszunk és a lounge szintén kiváló rendezvényhelyszín, udvarunkban pedig lehetőség van sátor felállítására.

Nem ragozzuk: a tokaji bornál nincs jobb, és tele van vele a pincénk. Hagyományos és édes, modern és száraz borok, melyeket születésük helyszínén kóstolhatnak és párosíthatnak az esküvői menühöz, borértő kollégáink segítségével, kedvezményes pinceáron. Hotelünk alatt 400 éves történelmi borospince és bortrezor húzódik, mely része a borvidék legkiterjedtebb, Tállya alatt fekvő pince-labirintusának.

Mutass többet

Értékeld Te is!

Oroszlános Borhotel és Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Oroszlános Borhotel és Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.