Információk
Szeretjük a hagyományos ízeket modern, “Oroszlános” köntösbe bújtatni, sokat és jót enni, közben kipirulni a nevetéstől.
Szívügyünk a szezonalitás és a helyi alapanyagok használata. Magunk szedtük a bodzavirágot a szörphöz, a rozmaringbokor alatt kelesztjük a cipót, amit a helyi sajtkészítől remekei mellé kínálunk. Séfünk a különleges gasztroélmény felelőse és az esküvői menük avatott szakértője. Speciális étkezési igényű vendégeinkre külön figyelmet fordítunk.
Éttermünkben 40 főig tudunk vendégeket leültetni, mely helyszín kiválóan alkalmas többféle ültetési rendű vacsorahelyszín kialakítására. Gyönyörű, borospincében folytatódó kandallós kóstolótermünkben pedig 40 főig tudjuk fogadni vendégeinket, ahol borkóstolásra nyílik lehetőség.
Műemléki teraszunk és a lounge szintén kiváló rendezvényhelyszín, udvarunkban pedig lehetőség van sátor felállítására.
Nem ragozzuk: a tokaji bornál nincs jobb, és tele van vele a pincénk. Hagyományos és édes, modern és száraz borok, melyeket születésük helyszínén kóstolhatnak és párosíthatnak az esküvői menühöz, borértő kollégáink segítségével, kedvezményes pinceáron. Hotelünk alatt 400 éves történelmi borospince és bortrezor húzódik, mely része a borvidék legkiterjedtebb, Tállya alatt fekvő pince-labirintusának.
Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...
-
Grill Gödör
4.0Étterem Grill Étterem Kávézó -
Molnár Csárda
3.8Csárda Étterem -
Pepita Macska
5.0Étterem -
Aranykorona Történelmi Étterem
5.0Étterem -
BüféPont Pizzéria,Kávézó
5.0Pizzéria Kávézó Étterem -
Ristorante Collegno
4.7Olasz Étterem Étterem -
Sárga Borház Vendéglő
4.3Étterem -
Rákóczi Pince Étterem
4.8Étterem Magyar Étterem