Töltés
Asztalfoglalás Napi menü Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: Zárva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros, Francia
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Akadálymentes, Kártyás fizetés
Rólunk:

Látványkonyhánkban készülő ételeink a magyar konyha alapjaira építkezve megállják a helyüket a nemzetközi gasztronómiában is.

Tiszteljük a hagyományokat és fontos számunkra a régi értékrend továbbvitele. Hagyományos ételeinket újra gondolva, korszerű technológiák alkalmazásával, modern köntösben kínáljuk vendégeinknek.
 
Kínálatunkban megtalálhatók a Bodrogi család receptjei alapján készült ételek, melyek receptjei közül jó néhány több mint száz éves. A hétféle húsból készülő "Üknagymamám töltött káposztája", Bodrogi Gyula híres dupla lecsója vagy a harcsakrém-halászlé mind-mind az étterem íze.

Séfünk, Zoboki Zoltán, az ételeink elkészítése során nagy figyelmet fektet a háztáji alapanyagok használatára. Éppen ezért amit lehet, helyi beszállítóktól vásárolunk, vagy magunk készítünk el. 
Saját lekvárokat, fűszereket, tojást használunk, és vadételeinket is különleges minőségű húsokból készítjük el.
A minőségi gasztronómia iránti elköteleződésünket jelzi az is, hogy tulajdonosunk Maitre Restaurateur-ként tagja a Chain des Rotisseurs baráti asztaltársaságnak, amely Európa legrégebbi gasztronómiai szövetsége.

Az a legfontosabb számunkra, hogy ételeink különleges minőséget képviseljenek, és kihasználják a tradíció és a modern gasztronómia fúziójában rejlő lehetőségeket. Konyhaművészetünkön első sorban mégis egy egyszerű, ám annál fontosabb dolog sejlik át: az életöröm.

Mutass többet

Étlap, itallap

Séfünk heti ajánlata

  • Sült petrezselyemleves, fekete gyökér 900 Ft
  • Rozmaringos burgonyafőzelék, sült burgonyasaláta, sous-vide tojás 900 Ft
  • Édesburgonyás rizottó, chilis garnéla 3.400 Ft
  • Rántott sertéskaraj, barnavajas burgonyapüré, tepertős káposztasaláta 3.500 Ft
  • Homokháti fekete lábú csirke pankó morzsában sütve, barnavajas burgonyapüré, tepertős káposztasaláta 4.200 Ft
  • Svéd csokoládétorta, vörösáfonya 650 Ft

Előételek

  • Libamáj trilógia, narancs & francia hagymalekvár, házi briós 4.200 Ft
  • A híres dupla lecsó 1.900 Ft Bodrogi család receptje

Levesek

  • Fürjleves, maceszgombóc, fürj mell & tojás 1.100 Ft
  • Füstölt gulyásleves 1.600 Ft

Főételek

  • Római saláta, fokhagymás pirított jércemell, kedvenc mártásunk 2.200 Ft
  • Római saláta, fokhagymás grillezett királyrák, kedvenc mártásunk 3.200 Ft
  • Kunsági fekete lábú csirkecomb vörösborban, vargánya, csicsóka, vajas karotta 4.800 Ft
  • Bécsi szelet tejes borjúból, házi sült burgonya, házi kompót 4.900 Ft
  • Lassan sütött tarja pecsenye, juhtúrós sztrapacska 3.400 Ft Bodrogi család receptje
  • "Kis bécsi szelet" tejes borjúból, házi sült burgonya, házi kompót 3.200 Ft

Desszertek

  • Belga csokoládé szuflé, madártej 1.100 Ft

Fehérborok

  • Pajzos Tokaji Furmint '16 4.000 Ft
  • St. Donát Csopak Olaszrizling '17 6.000 Ft
  • Légli Matacs Chardonnay '17 6.500 Ft
  • Dominium Mátrai Hárslevelű '15 6.500 Ft
  • Megyer Furmint Selection '15 7.000 Ft

Rosé borok

  • Kúcs Gyula Villányi Rosé '18 4.000 Ft

Vörösborok

  • Csutorás Egri Pinot Noir '17 5.000 Ft
  • Csutorás Egri Kadarka '17 7.000 Ft
  • Kúcs Villányi Merlot '16 7.000 Ft
  • Dániel Szekszárdi Avant Cuvée '15 8.000 Ft
  • Malatinszky Telivér '11 8.000 Ft
  • St. Donát Kékfrankos '16 8.000 Ft
  • Malatinszky Noblesse Cbernet Franc '13 17.000 Ft

Tokaji borokülönlegességek

  • Béres Tokaji Magita '14 7.000 Ft
  • Obzidian Tokaji Cuvée '16 5.000 Ft
  • Pajzos Tokaji 5 puttonyos Aszú '14 15.800 Ft

Pezsgők/ Habzóbor

  • Tállya Furmint Habzóbor 'ZZ' '15 8.000 Ft
  • Hungária Extra Dry 9.000 Ft
  • Taschner Blanc de Blancs Chardonnay Brut '13 17.000 Ft
Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 2
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0

Pane Vino

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Pane Vino

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.