Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 17:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros, Francia
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Akadálymentes, Kártyás fizetés
Rólunk:

Látványkonyhánkban készülő ételeink a magyar konyha alapjaira építkezve megállják a helyüket a nemzetközi gasztronómiában is.

Tiszteljük a hagyományokat és fontos számunkra a régi értékrend továbbvitele. Hagyományos ételeinket újra gondolva, korszerű technológiák alkalmazásával, modern köntösben kínáljuk vendégeinknek.
 
Kínálatunkban megtalálhatók a Bodrogi család receptjei alapján készült ételek, melyek receptjei közül jó néhány több mint száz éves. A hétféle húsból készülő "Üknagymamám töltött káposztája", Bodrogi Gyula híres dupla lecsója vagy a harcsakrém-halászlé mind-mind az étterem íze.

Séfünk, Zoboki Zoltán, az ételeink elkészítése során nagy figyelmet fektet a háztáji alapanyagok használatára. Éppen ezért amit lehet, helyi beszállítóktól vásárolunk, vagy magunk készítünk el. 
Saját lekvárokat, fűszereket, tojást használunk, és vadételeinket is különleges minőségű húsokból készítjük el.
A minőségi gasztronómia iránti elköteleződésünket jelzi az is, hogy tulajdonosunk Maitre Restaurateur-ként tagja a Chain des Rotisseurs baráti asztaltársaságnak, amely Európa legrégebbi gasztronómiai szövetsége.

Az a legfontosabb számunkra, hogy ételeink különleges minőséget képviseljenek, és kihasználják a tradíció és a modern gasztronómia fúziójában rejlő lehetőségeket. Konyhaművészetünkön első sorban mégis egy egyszerű, ám annál fontosabb dolog sejlik át: az életöröm.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 2
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0

Pane Vino

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Pane Vino

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.