Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
Erzsébet utalvány, Ticket restaurant
Felszereltség:
Melegétel, Parkoló
Rólunk:

A Parola Vendéglő 1985-ben nyitott Szentendre, Izbég városrészben. Mai napig az eredeti tulajdonos és családja által vezetett, a szó szoros értelmébe vett Vendéglő, ahova ha betér nem csak házias kosztot kap, de házias kiszolgálasban is részesül. Olyan magyaros vendégszeretben, amit ma már csak elvétve lehet találni.
Hozzávetőlegesen hetven vendégnek tudunk kényelmet biztosítani két belső helységünkben. Egyedileg épített kandallónk mind esztétikus és romantikus is egyben valamint a fatüzelésü kemence ami hagyományos, rég elfeledett ízvilágot kínál, amelyben megrendelésre akár az Ön kedvenc sültjét is elkészítjük kérésére. Étlapunkról házias magyar, vad-, és halételekből, hazai borokból, finom desszertekből választhatnak kedvükre kedves vendégeink.
Hétköznapokon délben több fogásos menüvel is tudunk szolgálni. Fedett teraszunkon kellemesen körülmények között érzhetik magukat forró nyári napokon is.
Rendezvények lebonyolításat örömmel vállaljuk legyen szó baba-zsúrrol vagy üzleti megbeszélésről, sőt kérésre zenészt is tudunk bisztosítani. Körülbelül, havonta egyszer pedig ellátogat hozzánk a nemzetközileg is elismert és rendkívül kedvelt Hot Jazz Band, valamint Bolba Éva a gyönyörű hangú énekesnő.

Vendéglőnket a házias ételek és házias kiszolgálas teszi igazán egyedivé. Térjen be hozzánk!
Várjuk szeretettel a Parolában!

Nálunk a parkolás egyszerű és ingyenes.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.7
Összesen 7
5 6
4 0
3 1
2 0
1 0
  • Kedvező árak, kitűnő ételek, kellemes kiszolgálás.

  • Nagyon kedves családias étterem, házias ízek, kedves családias hangulat!

  • Igazi jó Vendéglő! Ízekkel, hagyományokkak, történetekkel

  • Parola Vendéglő

    Kiegészítve az előző beírásomat állítólag a régi 10000 Ft-ost el kellet volna fogadni a boltba ahova mentem a vendéglő után. Ok tudtak rosszul.De sajnos a másik két problemamat fenntartom. Bocsánat:SzP

  • Parola Vendéglő

    A rusztikus padok és faasztalok a kerthelységben, a felszolgáló nagyon kedves közvetlensége már jó hangulatot áraszt. Az étlappal való ismerkedés még mindezt fokozza, pedig nehéz a választás a sok sokat ígérő finomság közt. Nem is okozott csalódást: a hatalmas adagok rendkívül jóízűek voltak. Ajánlom ezt az éttermet gurmanoknak, ínyenceknek, nagyevőknek, finnyásoknak, szóval - mindenkinek, megéri, de üres gyomorral menjen, és utána még legalább sétáljon is egyet Szentendrén!


Értékeld Te is!

Parola Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Parola Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.