Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 08:00 - 21:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

A Szigetköz szívében fekvő kicsiny faluban, Dunaremetén nyújt kikapcsolódási lehetőséget a Platán Étterem, Horgásztó és Dodó Vadfarm.

Az étterem ablakaiból csodás panoráma nyílik, hiszen egy horgásztó partján áll. A jellegzetes magyar konyha ízei mellett hal- és vadspecialitásokkal várjuk vendégeinket.

Vállaljuk különböző rendezvények (családi rendezvények, legény és leánybúcsúk, esküvők, ballagások, osztálytalálkozók, céges bulik, kitelepülések) teljeskörű lebonyolítását!

Az étterem közvetlen közelében kinti grillezési lehetőségre, szabadtéri szórakozásra is lehetőség van. Ezt az élményt fokozza a horgásztó látványa, melyben ponty, amúr, afrikai harcsa, keszeg, kárász egyaránt megtalálható.

A látogatók itt közelről találkozhatnak szarvasokkal, bárányokkal, muflonnal, vaddisznókkal, madarakkal és sok más érdekességgel. Az itt élő állatok zömében saját nevelésűek, csakúgy, mint a farm névadója, Dodó, a szarvasbika, akit egy áradás után a kerítésen fennakadva találtunk kiskorában.

A 2011-es esztendőben, amikor fennállásának 15. évfordulóját ünnepelte a farm, úgy gondoltuk, hogy felújítjuk, korszerűsítjük és bővítjük a területét, mely gyakorlatilag megnégyszereződött.

Mára már csoportokat is tudunk fogadni, gyermek- és természetbarát programokat szervezünk.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
  • Szerencsés véletlen folytán lettünk vendégei, ennek a remek vendéglátó helynek ! A bizalomgerjesztő tetszetős külső, egy ízléses, nem hivalkodó de elegáns belsőt takar ! Az étel és italkínálat minden igényt kielégítő, szakmailag kifogástalan összeállítás ! A személyzet megjelenése, magatartása szakmai munkája dicséretes ! Munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánok !


Értékeld Te is!

Platán Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Platán Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.