Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 24:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz

Értékelések

Értékeld Te is
2.7
Összesen 28
5 6
4 6
3 2
2 1
1 13
 • Pozsonyi Kisvendéglő

  Sajnos, hatalmasat esett a színvonal! Régen isteni ételek voltak, rengeteget jártunk ide barátokkal viszont szombaton óriásit csalódtam. Az étel minősíthetetlen. A párolt zöldség 900 Forintért mikrózott, fagyasztott, mexikói keverék, fűszer nélkül, a borzaska tésztája gumis állagú volt belül. Minderre több mint egy órát vártunk. A mennyiségre mennek nem a minőségre. Inkább kifőzde mint étterem csak éttermi áron.

 • Pozsonyi Kisvendéglő

  Ho scoperto il ristorante per puro caso,come ogni volta la scelta è.staya giusta,la cameriera ci ha offerto i menù quasi subito,ho apprezzato la cortesia, l'ospitalità e soprattutto la qualità del cibo,ho letto le altre recensioni e non corrispondono al vero,se si vuole mangiare bene,bisogna aspettare,ho chiesto un taxi,ed è arrivato in un minuto,grazie a un membro dello staff,cinque stelle

 • Pozsonyi Kisvendéglő

  Külföldi vendégeket vittünk az étterembe vacsorázni. Miután egy unott arcú pincérhölgy kihozta az étlapot, kb. 20 percre eltűnt. Amikor hozták az üdítőket, ledöbbentem: nem az eredeti palackkal szervirozták, hanem gépből csapolva. A colában alig volt szénsav. A főételt már akkor kihozták, amikor a levesnek még csak a felénél jártunk. Azokat csak úgy odatették elénk.Akkor kértünk volna még italt, és a vacsora alatt kétszer is megkíséreltük, de a pincérhölgyet alig láttuk, vagy oda se bagózott. ( nemhogy ő ajánlotta volna fel, hogy hoz még italt az üres poharakat látván) Nagyon kellemetlen volt! Ennek a pincérhölgynek a viselkedése egyébként másnál is kiverte a biztosítékot: egy idős bácsi jól leteremtette valami miatt. Úgyhogy a külföldi vendégeknek nem kell magyarul érteniük ahhoz, hogy megtapasztalják a híres magyar vendégszeretetet. A desszerthez csak csapvizet kértünk. Már kihozták és el is fogyasztottuk a desszertet, de a víz még mindig nem érkezett meg. Az egyik vendégünk meg is jegyezte, hogy mindjárt kimegy a mosdóba, és ott iszik. Akkor szóltam. Annyi volt a válasz, türelmetlenül, modortalanul, hogy : 'Tudom!' Még további 10 perc eltelt, de víz sehol. Akkor felálltam, és a bárpultost kértem meg, hogy töltsön egy korsóba csapvizet legyen szíves, mert kb. 30 perce várunk már rá.
  Az ételek viszont nagyon finomak voltak! Gratula a szakácsnak! A marhapörkölt omlós volt, a rántott hús finom, az uborkasaláta egyenesen mennyei. A gulyásleves tele volt hússal és egyéb mindennel. A túrógombóc pont olyan, mint gyerekkoromban. Igazi, magyaros ízek. Az erőleves viszont picike adag volt. Azt ráírhatták volna az étlapra, hogy az csak csészényi adag, mert ennyi pénzt az nem ért.
  Összegezve: Finom ételek, elegendő, bőséges adagok. Közepes/magas árak. Minősíthetetlen modor, igénytelen kiszolgálás. Elrontotta az estét. Nem értem a tulajdonost, hogyan engedheti ezt meg. Mindent egybevetve, hiába a finom ételek, nem megyünk többet. Sajnálom, hogy nem olvastam el az értékeléseket, és hallgattam ismerőseim korábbi tapasztalatára. Senkinek nem ajánlom!

 • Pozsonyi Kisvendéglő

  Régi , 20 éves az ismeretségünk, az utóbbi 1 hónapban kb 3 x voltunk vendégek itt. A színvonal mélyrepülésben van, a bécsi ehetetlen, nem hogy borjú, de rágós, túlsütött olajos, hámló paníros, mintha újra kisütött volna.. a rendelt 3 adag maceszgombócleves 2 -2 -2 gombócai meglepetésként : .. egy friss, egy szappanos ízű múltheti / tányér. Ha már a gépi colában nincs egy buborék sem 1000-ért az már a legalja, és a kedves kritika utáni válasz: nálunk ez ilyen..Na , 20 év után ez nekünk az utolsó betérő volt, nem ajánlom senkinek, túlárazott , igénytelen, kedvetlen hely lett ebből a vendéglőből sajnos.

 • Pozsonyi Kisvendéglő

  Társasággal érkeztem a vendéglőbe, kb. 20 perc várakozás után mikor már a táskában lévő vízbe ittunk bele, akkor jött oda egy pincérnő, hogy mit kérünk, addig felénk se néztek, pedig azok a külföldi vendégek akik utánunk jöttek már a rendelést is le adták, nemhogy az italt meg kapták. Elérkezett az ételek felszolgálása, kértünk egy halászlét aminek pörkölt íze volt, az erőleves az elfogadható.
  A főételnél kettőt meg kaptunk, míg a harmadikra várni kellett, és a rendelt saláta illetve a tartármártást meg sem kaptuk. Mikor szóltunk érte akkor nézte meg a rendelést majd egy tényleg rendeltek mondattal ki hozta a lemaradt tételeket. A rendelt csípős káposzta saláta az egy édes saláta volt, illedelmesen meg kértem hogy cseréljék ki a rendelt salátára, mire a pincér elvitte az édes salátát és úgy hozta vissza hogy rá szórtak a tetejére chili port. Köszönjük ezt a viselkedést és kiszolgálást, soha többet nem megyünk az önök éttermébe ebédelni.


Értékeld Te is!

Pozsonyi Kisvendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Pozsonyi Kisvendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.