Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 24:00 Mutass többet
Felszereltség:
TV, Melegétel
Rólunk:

Minden, ami foci és minden, ami sport!
Puskás Öcsi relikviák, a legendás focista kedvenc ételei Puskásné Bözsi néni receptjei alapján, hűsítő sörök, izgalmas élő sportmérkőzések 12 plazma TV-n!

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
 • Puskás Pancho Sport Pub

  Unokatestvérem javasolta, hogy ebéd mellett itt beszélgessünk.

  Igazából kíváncsi voltam mert már hallottam a helyről mint symbol stb. Így szívesen mondtam igent az ötletre.

  A hely a jó marketingnek és pr-nak köszönhetően elég felkapott ahogy én láttam. Mind a Puskás mind az Olasz részen voltak., Bár a Puskás részen szerintem többen.

  Mikor megérkeztem rögtön kérdezték mint szeretnék hol foglalnék helyet. Mivel tébláboltam nézelődtem látták, hogy nem ismerem a helyet ezért ajánlották is a helységeket külön-külön ami tényleg kedves és szimpatikus volt.

  A belső fedett üvegtetős helységben foglaltam helyet, mert ott jó világos volt és szellős volt a tér. Látszott, hogy sokan szoktak lenni mert az asztalok viszonylag sűrűn voltak, de azért még nem zavaróan. Sajnos már nem jutot bőrfoteles rész mert azo foglaltak voltak. Így sima asztalnál ültem le ami sajnos nem volt túl kényelmes a székhez képest szerintem az asztal kicsit alacsonyan volt és ezért néha azon kaptam magam hgoy görnyedek. Összefoglalva azért az elmondható, hogy a belső külső terek mindenhol hangulatosak kellemesek.

  A kiszolgálás végig udvarias és gyors volt.

  A tálalásra sajnos itt sem adtak. Az ételek igazán nem voltak díszítve, volt pl a desszertnél próbálkozás narancs szelettel de inkább itt is csak az átlagostól eltérő tányérokig jutottak. Mostanába sajnos sehol nem találkozom igazi díszítéssel. Úgy látszik ma már csak a Pokol konyhában díszítik az ételeket???

  Elsőre menüt akartunk enni (nem az ára miatt, bár a menü tényleg nem drága még itt sem), hanem mert szimpatikus volt. Aztán kiderült, hogy elnéztük így végül kértünk étlapot. Gyümölcslevest és valamilyen csirkét rendeltem saláta és burgonya csipsz áron. Őszinte leszek rám sem a leves sem a főétel semmilyen hatást nem tett. Az eper krém leves nagyon híg valami volt, közelébe sem ért mondjuk a pár napja a dunapark étteremben fogyasztott gyümölcs krém leveshez. A főétel pedig abszolút átlagos volt, talán a hozzá adott Öntet volt igazán finom egyedül. Ráadásul a "köret" saláta tál burgonya csipszel inkább rosz volt mint átlagos. A saláta széle konkrétan itt ott barnult, nem túlságosan de azért többször észrevettem. Bár ennek ízét elvette a rá locsolt olaj. Illetve annyi volt még a saláta, hogy volt benne 12 vékony szelet amerikai paprika. A burgonya csipsz meg valami selejt burgonyából készült kb 4 ft nagyságú száraz valami volt amiből nagyjából 2 csipetnyit még úgy tessék lássék rászórtak. Én ettem már több étterembe burgonya csipszet hát ez meg se közelítette egyiket se!

  2 leves 2 főétel 1 deszert + üdítőkért fizettünk közel 17000 ft-ot ami nem nevezhető olcsónak. Bár ez ma már nem is olyan nagyon drága de mindenképp a drágább helyek közé sorolható. Azt gondolom, hogy ez az ár az ételek minőségével semmiképp se indokolható. A hangulat talán valamit kárpótol.

  Pár napja kb ugyan ennyit fizettünk hasonló étel mennyiségért (3 leves 2 főétel, üdítő) a dunapark étteremben. Ezt csak azért írom mert hasonló hangulatos jó kiszolgálásban volt részünk, ott is ebben nem volt nagy különbség, de az ételekben igen. Az itt lefogyasztott ételek még csak meg se közelítették a dunapark étterem különlegesen jó ételeit.

  Összességében ha jól akarod érezni magad és a pénztárcád megengedi, hogy megfizesd a marketingre pr-ra elköltött összegeket (hiszen ezt mi fizetjük ki :-)) Akkor ajánlom a helyet. De ha egy jót szeretnél enni akkor nem ajánlom!


Értékeld Te is!

Puskás Pancho Sport Pub

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Puskás Pancho Sport Pub

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.