Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Felszereltség:
Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
2.6
Összesen 5
5 2
4 0
3 0
2 0
1 3
 • Rakpart Étterem

  Mi tegnap voltunk ott a családommal! Tökéletes hely! Kedves kiszolgálás! Tiszta volt minden! Az étel, hogy a férjemet idézzem 10 pontból 10 pont! Tényleg nagyon finom volt minden! A tojásallergiás gyermekem is gond nélkül tudott enni! Mi visszatérünk az biztos!

 • Rakpart Étterem

  Sajnos a kiszolgálás kritikán aluli. Te érzed magad rosszul vendégként. A terítők koszosak, nem cserélik, nem takarítják. A hamburgerben a bolti legolcsóbb kenyérrel teli húspogácsát teszik, ehetetlen. Sajnos 3 esélyt is adtam a helynek, de csalódás volt mindegyik. Szép a környezet, kedves személyzettel, és jó kiszolgálással, és az ételekre való odafigyeléssel kedvelt hely lehetne.

 • AKI TEHETI KERÜLJE! ! !
  Pár napja voltunk ott egy 5 fős társasággal,és életem egyik,hanem a legborzasztóbb éttermi élménye volt! Éhesen mentünk,éhesen is jöttünk el.....
  A kiszolgálás kritikán aluli volt,mert se egy köszönöm,se egy bocsánat,még csak egy 'jó napot-ot' sem tudott mondani a pincérnő (Szilvi) aki úgy nézett ránk,mint akiket nem lát szívesen,vagy citromot szopogatott nem tudom...
  Megrendeltük az ételt,a levessel semmi gond nem volt,viszont ami utána jött nem mondanám rá,hogy szar,mert az dicséret lenne. 2 személyes tálat rendeltünk ,egy cézár salátát,és 2 bajor csülköt.
  Leves után nagyjából időben megkaptuk a tálat,és a salit a csülökre viszont még legalább negyed órát kellett várni. Annyira meg volt sütve a csülök,hogy bele sem tudtuk bökni a villát,nemhogy elrágni... A csülök alatt a káposzta szénné volt égetve,mikor jeleztem a pincérnőnek a problémát csak annyi volt a válasz,,DE HÁT EZT MI ÍGY SZOKTUK', tényleg??????!!!!!!!
  Hiába halt meg szegény malac,mert okádék főtt hús volt keményre sütve,de íze nem volt forgott a számban az az egy falat is UNDORÍTÓ GUSZTUSTALAN MOSLÉKOT raktak elénk,és még ennek fejében bunkó is volt a kiszolgálás.
  Őszintén nem mertem mást rendelni tőlük szánalmas,még viccnek is rossz hát még étteremnek... Ez vagy te Rakpart étterem....
  AKI TEHETI KERÜLJE ! ! ! ! !

 • Nem tudnak köszönni.
  Parkoló nincs.
  Sima strandbüfé amit kipróbáltam volna,ha nem ilyen bunkó a személyzet.


Értékeld Te is!

Rakpart Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Rakpart Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.