
Információk
Visegrád aranykora a XV. század végén, Mátyás király uralkodása alatt köszöntött be, amikor is itáliai felesége, Beatrix közbenjárására a Királyi Palota és a Királyi Vár olasz mesterek segítségével reneszánsz stílusban újult meg. A Reneszánsz Étterem az országban egyedülálló módon belső kialakításával, kosztümjeivel, és persze nem utolsósorban az agyagedényekben felszolgált ínycsiklandozó étkekkel és italokkal ebbe a korszakba repíti vissza Visegrádra látogató vendégeit.
Étlap, itallap
Ételek
- Friss pisztráng roston sütve medvehagymamártással, rozmaringos 3.300 Ft parázsburgonyával
- Harcsa filé roston sütve, spenótágyon tálalva gránátalmamártással, 3.200 Ft aludttejes fánkkal
- Roston sült libamáj rózsaborsos grillázzsal, burgonyalángossal, hársmézzel 4.500 Ft kandírozott körtével
- Konfitált libacomb bazsalikommal, fokhagymával fűszerezve, gyümölcsös, 3.500 Ft vörösboros káposztával, tócsnival
- Pulykamell filé vörösboros gyümölcsmártással, grillezett almakarikával, 2.900 Ft jázmin rizzsel
- Tanyasi csirkemell rostlapon sütve rozmaringos parázsburgonyával, 2.900 Ft fűszeres szilvamártással
- Mézes-csípős csirkemellcsíkok lepényben, magvas salátaágyon, málnás 2.900 Ft balzsamecettel
- Visegrádi szarvasfilé vörösboros-gyümölcsös mártásban abálva, 3.700 Ft feketeszeder öntettel, aludttejes fánkkal
- Erdei gombás őzpörkölt árpakásával 3.100 Ft
- Rozmaringos borjúkaraj puliszkával, burgonyapürével, hagymalekvárral 3.700 Ft
- Borskéregben sült bélszín tócsnival, mustármártással 4.600 Ft
- Roston sült füstölt csülök hagymás sült burgonyával, mustár- és tormamártással 3.100 Ft
- Vaslapon sült sertésszűz zelleres burgonyapürével, fűszeres 3.100 Ft szilvamártással
- Szezámmagos-mézes szójasajt gyömbérrel, jázminrizzsel, friss salátával 2.700 Ft
- Roston sült, sajttal és ruccolával töltött lepény magvas salátaágyon, 2.700 Ft málnás balzsamecettel
Értékelések
Értékeld Te is-
A Hotel Visegrád kiváló a szállásban,vendéglátásban,szolgáltatásban egyaránt.Programjaikban szerepel a Renaissaince étteremben egy királyi lakoma.A hely önmagáért beszél,a hangulata korhű,esztétikus és tiszta.Ilyen készséges,vendégcentrikus kiszolgálás,sehol nincs az országban!Az ételeik nagyon finomak,ízletesek,a szarvasragu leves ,utánozhatatlan,a 4 személyes királyi tál pedig pazar,a ropogós kacsacombtól a gombával töltött palacsintáig,az egész repertoár kiváló!A desszertjük pedig fennséges! Korábban egy felnőtt csoporttal,most,a diákjaimmal látogattam el az étterembe.Én nem öt,tíz csillagot tudnék bejelölni,és a sok ..unottan kiszolgáló nívós étteremnek-az egész országban- ajánlanám ,hogy oktatási-tanulási célból, keressék fel ezt az éttermet,mert van mit tanulniuk.Köszönjük ezt az éléményt,köszönjük a kiváló szíkácsoknak a finom ételeket,köszönjük a Zoltán nevű főpincérnek és Hölgy társának a rendkívül udvarias kiszolgálást!
Ajánlom Mindenkinek!!! -
A Visegrád Hotel a kedvenc törzshelyünk, itt minden alkalommal egy estére elvisznek minket a Reneszánsz Étterembe. Tanítani lehetne ahogy kiszolgálnak és a szarvasragu levesért átutaznám a fél világot. Minden kérésre ugranak, a sült krumplitól a ropogós kacsáig minden tökéletes. Meg is dolgoznak az elismerésért.
-
Kiválló ízek, gyors udvarias kiszolgálás, bőven elég mennyiség, kultúrált környezet! Mindössze a glutén, lisztérzékenyek és cukorbetegek étkeztetését kellene megoldani! De ezt nem negatívumként írom, hanem széljeggyzettként!
Csak ajánlani tudom!