Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 23:00 Mutass többet
Konyha típus:
Pizzéria, Magyaros
Elfogadott kártyák:
Le cheque dej., Sodexo Pass, Ticket restaurant
Felszereltség:
Melegétel
Rólunk:

Éttermünk 2003-óta próbálja a hozzánk betérő éhes megpihenni vágyó vendégek igényeit magas színvonalon, elfogadható áron kielégíteni. Egységünk az 58-as főút mellett Harkány szívében a Gyógyfürdővel szemben helyezkedik el. Üzletünk 60 fő befogadására képes,amit ketté lehet választani 30-30 főre,a galériás elhelyezés miatt. Márciustól novemberig 50 fős utcafronti kerthelyiséggel bővül kapacitásunk.

Profilunkat a Magyar gasztronómia remekeitől a nemzetközi kulináris élvezetekig felvonultatjuk. A pizzától a parázson pörgetett sült birkáig, a legendás ördögtekercstől a parasztos libamájig.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.8
Összesen 6
5 2
4 1
3 0
2 0
1 3
 • A hosszú hétvégén tértünk be az étterembe. Bár nem tettük volna. Kb. 20 perc után a pulthoz mentem megkérdezni ,hogy rendelést esetleg ott kell- e leadni. Azt a választ kaptam ' üljön le , mindenkit nem láthatok, különben is miért nem jelentkezik ? ' Következő : ' hol ül a hölgy aki reklamált ? ' Természetesen jó hangosan mindenki hallotta és figyeltek, hogy ki az aki reklamált. Nagy nehezen felvették a rendelést. Italt nem kaptuk meg, az étel rá szórva a tányérra savanyú éppen elfogyott. Szólunk a pincérnek hogy szeretnénk megkapni a rendelt italt. Mire a válasz : ' kinél rendelték ? ' Na itt már nagyon kellemetlenül éreztük magunkat. Fizetésnél is megkaptuk a magunkét, mert nem időbe szóltunk a kártyás fizetés miatt. A távozó vendégek után még akkor sem szedték le az asztal mikor már az új vendégek már tíz perce ott ültek.a pohár koszos, az evőeszköz rendkívűl elhasznált és nincs szalvéta. Szóval egy szervezetlen és egyáltalán nem vendég barát a hely. Javaslom mindenkinek akinek szándékában áll ide betérni messze kerülje el.

 • Udvariatlan,kioktató,lassú kiszolgálás.A konyhai személyzet hangoskodása zavaró.Az asztal nincs letörölve.Az étel adagja túl kevés,az ára meglepően magas.Ide még egyszer nem jövünk az biztos!!!

 • Sétány Étterem

  Jöttünk, láttunk, tapasztaltunk és nem térünk vissza a mai napi kalandtúra után. Mert az volt. Először nem lehetett leülni, azután nem volt amit szerettünk volna rendelni. Az üzletvezetőről Zimmer Feri jutott eszembe, az terrorizálta így a vendégeket. Nem ajánlom senkinek, nagy ívbe kerülje el ezt a helyet.

 • Sétány Étterem

  Nagyon szuper étterem! Gyors a konyha, bősèges finom adagok! A picér csajok szuperaranyosak! A fèrjemmel ès a nővèremékkel vacsiztunk mindanyian jól èreztük magunkat! Nyàron visszatèrünk!

 • Sétány Étterem

  Az étterem menü kínálatából választottunk,olcsón jót és eleget kaptunk a pénzünkért.


Értékeld Te is!

Sétány Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Sétány Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.