Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
4.8
Összesen 4
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
 • Svejk Vendéglő

  Az épület külleme alapján egy átlagos étkezdére lehet következtetni. A beltér már sokkal barátságosabb, a pincérek udvariassága valamint a bőséges és finom ételek pedig végképp meggyőznek arról, hogy jó döntést hozott, aki ide betér. Ne lepjen meg, ha a parkolóban nem találsz helyet, mivel nagyon sokan látogatják Balassagyarmat nem véletlenül talán legjobb éttermét.

 • Svejk Vendéglő

  Az étteremben már sokszor jártam, a legutóbbi alkalommal feleségem érettségi találkozója kapcsán ebédeltünk ott. 15-en voltunk, előre lefoglalt helyünk volt, amit kicsit késve foglaltunk el, de nem szóltak miatta.
  Az érkezés és elhelyezkedés után azonnal jöttek felvenni az italrendelést, amit rövid időn belül rendben és hiba nélkül ki is hoztak. Mindenkinek a megfelelő italt szolgálták fel, külön kérdezés nélkül. Ezt követően lehetett volna rendelni, de a beszélgetések miatt ezt egy kicsit halasztottuk. 10 perccel később erre is sor került, mindenki egyénileg rendelt. Az ételekre kb. 30 percet kellett várni, de ez nem tűnt soknak, meg egyébként is jó hangulatban beszélgettünk. A felszolgálás is precíz volt, minden rendelés pontosan és egyszerre érkezett, két felszolgáló hozta ki a fogásokat.
  Az ételekkel mindenki meg volt elégedve, de a többiek nevében nem szeretnék nyilatkozni. Az én ételem fantasztikus volt, erdei szűzérméket kértem friss gombával, hagymával, áfonyával, burgonyakrokettel. A tányér peremén sűrűn egymás mellett sorakoztak a csillag alakú krokettek, középen a szűzérmék puhára párolva, és leöntve a gombás, hagymás áfonyamártással. Pazar ízvilág volt, és bőséges adag. Befejezésül egy korrekt tiramisut ettem, ebben nem volt semmi különleges, talán csak a mennyisége, ami az átlagosnál nagyobb adagot jelentett.
  Az értékelésem ezt a konkrét alkalmat tükrözi, de mivel rendszeresen megfordulok az étteremben, az általános tapasztalatom is az, hogy remek a konyhája, különlegesek az ízek, bőségesek az adagok, udvarias és családias a kiszolgálás, kulturált és hangulatos (Svejk korát idéző) a terem berendezése. Szóval nem a véletlen műve a megelégedettségem. Gratulálok a vezetésnek, jó munkát végeznek!


Értékeld Te is!

Svejk Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Svejk Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.