Töltés
Asztalfoglalás Napi menü Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 08:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel
Rólunk:

Biztosak vagyunk benne, hogy ismeri a Drégely vár történetét, ami magyar történelmünk egyik legkiemelkedőbb várvédése volt a török ostromok sorában, még ha nem is szerencsésen ért véget...
Drégelypalánk és környéke büszke arra, hogy ilyen kiemelkedő történelmi helyszín emlékezteti nap mint nap arra, hogy a kitartás, a hősiesség, a lojalitás még évszázadok távlatából is a legfontosabb emberi erények közé tartozik. Fővárosunk közelsége, és a Börzsöny egyéb szépségei vonzó turista útvonallá tették nyugat-nógrádi térségünket az idelátogatók körében.

Megújult éttermünk a Várkapitány Étterem, mely Drégelypalánk központjában áll, azt a célt tűzte ki maga elé, hogy környékünk kedvenc éttermévé és kávézóbárjává váljon. Nagy örömmel várjuk a kirándulókat, az átutazókat, csakúgy, mint a helyieket.

Egy olyan közösségi intézmény legyen, ahova be tud ülni egy finom ebédre, egy jó kávéra, egy olasz krémfagyira, vagy épp egy jó pofa sörre bárki. Ami kellemes, barátságos hangulatával a baráti társaságok, fiatalok és idősek kedves törzshelyévé válhat.

Éttermünkben megtalálja a házias ízeket, a nógrádi vidékre jellemző receptek alapján készült ételeket.
Szívesen állunk rendelkezésre rendezvények (esküvők, keresztelők, szülinapi bulik stb..) lebonyolításában, családi eseményekre, céges összejövetelekre, baráti bulikra hideg és meleg tál elkészítésével és annak házhoz szállításával.

Igyekszünk minden speciális, egyedi igényt kielégíteni, hisz számunkra az a legfontosabb, hogy Ön jól érezze magát, és visszatérő vendége legyen éttermünknek.

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Várkapitány Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Várkapitány Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.