Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 21:00 Nyitva Mutass többet
Felszereltség:
Terasz

Értékelések

Értékeld Te is
2.0
Összesen 9
5 2
4 0
3 0
2 1
1 6
 • Szamóca Cukrászda & Café

  A kiszolgálás elszomorító. Három eladó is állt a pult mögött, de köszönni, elköszönni nem tudnak, pedig én köszöntem nekik hangosan előre és más vevő rajtam kívül nem is volt. Kedvességet nem mutattak, a mosolytalan kiszolgálás nem vevőbarát. A karamellás fagyi a 80-as éveket idézte. A jégkása állagú gombóc tele volt apró jégdarabokkal, s jellegtelen ízével pont olyan volt, mint amit egy rendszerváltás előtti kiskocsmában vehettünk anno. Sajnáltam érte a kidobott 350 forintot. 20 évig jártam erre a helyre, de többet nem megyek, mert nem ez volt az eső eset hogy színvonaltalan élményben részesítettek.

 • Szamóca Cukrászda & Café

  A mai napon egy szép őszi séta után , gondoltuk, hogy egy jó nevű cukrászda által készített sütemény jól fog esni. Hát... óriási csalódás ( az előző alkalmakhoz képest még nagyobb ) bízva abban, hogy talán a sütemények korrigálják valamelyest a kiszolgálás színvonalát, nem így történt ..sőt...a minimum szint alatt volt ismét.
  Újabb rossz élményben volt részünk, mivel az általunk vásárolt három féle sütemény minősége ( még csak azt sem mondhatjuk, hogy oké ez most nem sikerült a legjobban- mindhárom esetébe nehezen hiszem el hogy ez a puszta véletlen műve ) szintén a minimum szint alatt volt , ízetlen és az állaga is kivetni valót hogy maga után. Hát ennyi..., én biztos vagyok benne, hogy nem fogom újra meglátogatni ezt a híres cukrászdát...

 • Szamóca Cukrászda & Café

  Édesanyám 95.-ik születésnapi ünneplésére,- barátaim ajánlására, miszerint a Szamóca Cukrászda annak ellenére, hogy áraik az átlagosnál jóval magasabbak az egyik legjobb a városban-, rendeltem 24 szeletes Fekete erdő tortát, anyukám kedvenc tortáját. Mikor azt az Édesanyám tiszteletére rendezett meglepetésparti helyszínén, egy közeli étteremben felszolgálták, valóban első látásra mindenkinek elnyerte a tetszését egészen addig amíg annak az elfogyasztásába került a sor. Az egyébként ragyogóan sikerült partin résztvevők közül, bár ha nagyon udvariasan is több észrevételt tettek a torta minőségével kapcsolatban. A tortában talált meggy még a felszolgálás időpontjában is keményre volt fagyva, azok között többen még a mag is benne volt, a tejszinhab minősége is kifogásolható volt. Ami azonban nálam személyesen is kiütötte a biztosítékot az volt amikor a szeletben amit én kaptam, törött meggymagot is találtam. Mélységesen csalódva keresem fel ismét a cukrászdát, ahol a panaszomat előadtam a kérésemre megjelenő főnöknek, aki azután csalódásomat még csak hatványozni tudta az azokra adott válaszával. Kifogásaimra úgy válaszolva, mint aki most jött le a falvédőről, árultam el amivel egyébként korábban közel hasonló esetekben sem szoktam érvelni, hogy ezen a partin a 16 résztvevő közül rajtam kívül még négy résztvevő is a vendéglátó szakmában töltötte el több évtizedes pályafutását. Miután nem voltam abban a hangulatban, hogy a kilátástalannak tűnő vitát tovább is folytassam, átvéve a felajánlott 1500.0 forintot mint fájdalomdíjat és az örök tanulságot is levonva távoztam. IDE MÉG A LÁBAMAT SEM TESZEM TÖBBÉ !!!

 • Borzalmasak a tortáik
  Az előző véleményemben, ami mellesleg eltűnt, részletesebben leírtam. SOHA TÖBBET!

 • A fagyi miatt jártunk eddig a szomszéd kerületből, idén múlt héten voltunk először, de soha többé nem megyünk. A fagyi eddig finom volt és nagy volt egy gombóc, most vízízű és porízű, a gombóc kicsi az ár viszont nagy. Mi nem foglaljuk a helyét más elől ezentúl....


Értékeld Te is!

Szamóca Cukrászda & Café

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Szamóca Cukrászda & Café

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.