Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 00:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Felszereltség:
Melegétel, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
4.1
Összesen 7
5 5
4 0
3 1
2 0
1 1
 • Színvonalas étterem, ízletes ételekkel, udvarias kiszolgálással.

 • Szinbád Étterem

  Nagyon jó hely, maximálisan meg voltunk elégedve mindennel, az ételek minőségével, mennyiségével, ízesítésével, tálalásával, hőfokával, stb. Külön tetszett a pincérek udvariassága, szakértelme, és az is, - ami a vesszőparipám :) - hogy ha utólag még szeretnék rendelni valamit, akkor nem kell feszengenem a helyemen, nem kell köhécselnem, a kezemet sokszor emelgetve jeleznem hogy jöjjön már az asztalunkhoz egy pincér, mert a "platzon van a szemük", elég egy félfordulat, és a diszkréten oda tudom hívni a pincért. És a végén a slusszpoén: a társaság 25-26.000 Ft körüli számláját 30.000 Ft-tal szerettem volna kifizetni, és véletlenül 40.000 Ft-ot tettem a számlatartó bőrtokba, és mondtam nagyvonalúan, hogy "köszönöm"! Erre már az utcán fut utánunk a pincér kezében egy 10.000 Ft-ossal, hogy elszámoltam magam, és a kezembe nyomja a pénzt! Na, ezt nem sok helyen csinálnák meg! Ajánlom mindenkinek!

 • Szinbád Étterem

  Nagyon magas színvonalú étteremnek tartjuk. Az ételek, amit itt fogyasztottunk, kiválóak voltak. Az étlapon nincs nagy választék, de amiket kóstoltunk, azok mind ízletesek voltak. A helyiségek berendezése és hangulata nagyon elegáns, a tálalás ízléses. A pincérek szakmai rátermettsége kiemelkedő. Udvarias kiszolgálásuk lenyűgözött. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve, és őszintén ajánljuk mindenkinek.

 • Szinbád Étterem

  Egy nagyon kellemes vacsoraestet töltöttünk el ebben a kiválló étteremben. Minden szempontból csak a legjobbakat tudom írni róla. Az ételek bőségesek és ízletesek, semmiképpen nem nevezném átlagosnak. A felszolgálók készségesek, minden kívánságunkat teljesítették.
  Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

 • Szinbád Étterem

  Az ételek átlagosak, némelyik az alatti.


Értékeld Te is!

Szinbád Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Szinbád Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.