Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, Ticket restaurant
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló
Rólunk:

Nagypapa korú törzsvendégeink elbeszélései alapján az étterem helyén már a ’40-es években is kocsma működött itt. Még emlegetik, amikor ide kellett szaladniuk apunak sörért, vagy lejöttek vele és amíg a papa sörözött, ők ehettek egy fagyit! Az idők folyamán az épület bővült, az anno kisboltként üzemelő helyiség ma a nem dohányzó (kis)terem. A régi nyitott, fedett terasz helyén van a sokabalkos főút felé néző első helyiség, ahol a 80-as években egy aligátor lakhelye volt! Tőlem is kérdezték már, azzal az aligátorral mi lett. Minket is érdekelne! Egy étteremben mi történhetett egy aligátorral? Hmm… Félretéve a viccet, nem főzték meg! De mindenki élénken emlékszik rá. Ahogyan arra is, rengeteg esküvő, ballagás, céges buli volt itt, alig találkozom olyan emberrel, akinek ne fűződnének emlékei ehhez a helyhez, a régi Karaván Csárdához! Sok-sok jó sztorit hallottam már erről a helyről és hallgatom ma is szívesen. Egy étterem emberöltőnyi régi történetei és érdekességei és újabb fejezetei gyakran fűszerezik ma is a hétköznapjainkat! A névváltás kettős célú volt. A nagy múltú őstől nem örökölni a nevet, a vendégek számára egy más korszak jó és akár nem oly kedves emlékeit; valamint új időszámítást kezdeni: a Tárlat étteremét.


Mi az irány, amerre indulunk?
Ahogy egy kedves vendégünk, Marci a közvélemény-kutató kérdőívünkben írta: „Amit egy étteremnek nyújtani kell, pont azt nyújtjátok.” A szívünket melengette ezzel a mondattal! Ez a célunk! Vendégül látni, tágabb „étkezőnkben”! Olyan étterem vagyunk, ahová a megfáradt utazó betérhet csak egy kávéra is, ahol kötetlenül találkozhat egy régi ismerőssel, ahol üzletet köthet, céges bulit tarthat, esküdhet, ahová a családját elhozza egy jó vasárnapi ebédre! Ahol talál valamit, ami kedvére való: minket!

Mi, a személyzet itt egymás fogadott családja vagyunk, hiszen kollégáinkkal több időt töltünk, mint otthon, szeretteinkkel! Mi együtt akarunk szíves vendéglátást megvalósítani – a magyar bús vendégűző mentalitás nélkül, megszerettetni magunkat, megismerni és megszeretni, akik hozzánk járnak és a mindennapjaik részévé válni! Itt is mindig van öröm, néha bánat, néha tévedünk, de figyelünk és megpróbálunk az őszinte kritikák útmutatásai szerint jobbak lenni!

Kedves Vendégünk! Térjen be hozzánk, kóstolja meg főztünket, szeressen meg és tiszta szívvel ítéljen minket! Ha pedig legközelebb erre jár, látogasson meg minket újra!

A Tárlat csapat nevében: Nagyné Gáspár Szilvia üzletvezető

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 5
5 3
4 1
3 0
2 0
1 1
 • Az étterem melletti felüljáróról vettük észre a helyet. Ha van is hirdető tábla azt nem láttuk, kisebb kör után megörültünk a 6almas parkolónak a 'főút' mellett. Hétfői, esős délután nem voltak sokan, így elvárhatóan a kiszolgálás flottul ment, sőt ezen felül nagyon kedves, és mosolygós személyzettel. Az étlap kínálat elég, szerencsére nem sok100 fogásos, mégis aki akar megtalálja a neki való ételt. Külön plussz pont a gyerek menü elnevezésekhez, gyakorlott szülő, és vend.látós lehet az illető. A 3 fogásra annyit kellett várni ami az elkészítéhez indokolt. Az adagok közepesen nagyok, ízléses, 1xű tálalással, színesek, és jó illatúak. Mivel napok óta jó hamburgerre vágytam nem is néztem nagyon át a kínálatot, szerencsére. Első pillantásra volt meglepetés (pozitív), de nem akarom lelőni a poént. A dupla hússal kicsit lebecsültem a helyet, vagy/és túl magam; szaftos, puha, ízes, nagy hús 2x, házi kápi sali, egységes ízvilág. Harapni az első próbálkozás után feladtam, akkorára teremtette a szakács mester, a kísérő hasáb is hibátlan volt. Sajna a desszertre már egyikünknek sem maradt kapacitása, pedig az az almás rétes, habbal nagyon jól hangzott. Az egyikünk túltelítettség miatt harmadát tányéron hagyta, a pincér hölgy leszedésél rögtön felajánlotta, hogy elcsomagolja. Még sok apró részlet miatt nagyon tetszett a hely. Ha valaha még a környéken járok, biztos betérek.

 • Remek hely, udvarias. - gyors kiszolgàlàs! Finom ételek! Bárkinek szívesen ajánlom!

 • Tárlat Étterem

  A hely főút mentén van, ezért jól megközelíthető.
  Kint is le lehet ülni.
  Ételek jók. Kiszolgálás gyors és kedves.
  Árak normálisak.


Értékeld Te is!

Tárlat Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Tárlat Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.