Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 00:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Családi Éttermünk és Motelünk Velencén található, műemléki pincesor szomszédságában, a part közelében. Szeretettel várjuk Önöket az év minden időszakában, akár kerékpárral, akár kutyával. Szobáink összkomfortosak, légkondicionáltak, az ablakból pedig a Velencei-tó látványában gyönyörködhetnek! Mennyei ízek, minden igényt kielégítő étel és italválaszték, jó parkolási lehetőség, igényes és korrekt kiszolgálás az, ami Önt is a Tekergő visszatérő vendégévé teheti.
Igény szerint rendezvények lebonyolítására is vállalkozunk, valamint nagyobb létszámú csoportoknak kedvezményt biztosítunk.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.0
Összesen 3
5 0
4 1
3 0
2 0
1 2
  • Tekergő Vendéglő

    Drága étterem! Két zéró Colát rendeltem és a felszolgáló hozott már két nyitott üveges Pepsi Maxot. Ahelyett, hogy megkérdezte volna a rendelés felvételekor, hogy mivel náluk nincsen Coca, hanem Pepsi termék, így megfelel e nekünk a Pepsi max. Önállóan eldöntötte és kinyitotta a palackokat és úgy tette az asztalra. Még akkor sem kérdezte, hogy megfelel e. Azért ez messze nem az az íz mint a Coca Cola zéróé. Hamburgereket rendeltünk, 4000, illetve 4500-ért. Ízetlen marhahússal, és hihetetlenül rossz hozzávalóval, ami egy buta gondolkodású hozzá nem értő szakács ízlésén állt, azaz szegfűszeges fűszerezésű lilakáposzta ölte meg a hamburgert. Mindenen áthatolt a szegfűszeg, katasztrófális végeredményt hozott. Eközben az étterem félig nyitott jellege miatt fecskék szálltak ki-be az étterem gerendázott mennyezetébe, és fecskeürülékek ékesítették a lakhelyük alatt közvetlenül elterülő fali területeket. Ez jópofa is lehet 1962-ben, de most inkább degusztáló. És ehhez az ár. Soha többet!

  • Tekergő Vendéglő

    Drága étterem, de kultúrált a környezet, az ételek igen ízletesek, a kiszolgálás pedig jóval átlagon felüli. Kedvesek, udvariasak, nagyon odafigyelnek a vendégre és gyermekcentrikusak (pedig 4 éves kislányom nem mindig egyszerű eset...)
    Jól éreztem magam a családommal. Köszönöm nekik.


Értékeld Te is!

Tekergő Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Tekergő Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.