Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 23:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Kártyás fizetés
Rólunk:

Minden étel ami az étlapra kerül, annak köze van a fafűtéses kemencéhez.
Nincsenek porból készült ételek .
Házias konyha a kemencéből.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.3
Összesen 4
5 2
4 0
3 0
2 1
1 1
  • Tihanyi Tűzkert Vendéglő

    A kiszolgálás kedves volt és ezzel megis szűntek a pozitívumok. Az adagok nem megfelelőek, a hangzatos nevek mögött pedig nincs tartalom, csalódottan és éhesen távoztunk.

  • Állítólag isteni halászlé miatt tértünk be. Amit kaptunk:odakozmált íz, szenes haldarabok...... A nagy adag helyett azért kisadagot felszámoltak, pedig szóltunk hogy rossz....... Jó üzletpolitika!!!! Nem vagyunk balhézósok, de most kellet volna

  • Tihanyi Tűzkert Vendéglő

    Kedves kiszolgálás, finom ételek. Legközelebb is jövünk.

  • Egyenlőre 2 elköltött ebéd. Ennyi köt a Tűzkert-hez. De ez a két alkalom elegendő volt arra, hogy bérelt helye legyen a szívemben, akarom mondani a gyomromban. Barátaimmal véletlenűl tértünk be az eső elől. Elsőre magával ragadott a falusi vendéglátást idő enteriőr és készűltem az ilyenkor szokásos étlapra. De tévedtem. A hagyományos sűltkrumpli-rántotthús kombináció helyett valami olyat kaptam amit azóta sehol. A változatos és különleges ételek között megtaláltam a nekem valót ami ízletes és elegendővolt. A hangulatos ebéd után könnyű séta az apátságig, a Balaton csodás látképe...... Egyszerűen remek. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki vágyik valami különlegesre.


Értékeld Te is!

Tihanyi Tűzkert Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Tihanyi Tűzkert Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.