Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 23:00 Nyitva Mutass többet
Felszereltség:
WIFI, Csocsó, Terasz
Rólunk:

A Budapest, Örs Vezér tér közelében lévő Trabant Presszó 2013 szeptemberi nyitása, és sikere máig rendíthetetlenül kitart. Sőt, a hely folyamatosan fejlődik, hiszen 2017 nyarán már terasszal is várjuk kedves vendégeinket. Terjeszkedni is tudunk, mielőbb szeretnénk a presszó alatti pincét újabb vendégtérnek kialakítani, ezzel hozzáadva a hangulathoz 40 négyzetmétert.

Italválasztékunk kiemelkedően széles, áraink nagyon kedvezőek. Ezen nem is szeretnénk változtatni, hiszen üzletpolitikánk, hogy a vendég érezze nagyon jól magát nálunk és mindezt megfizethető áron.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 2
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
  • Színvonalas és ár érték arányában nem kifogásolható. Kevés kocsmában van kanapé és flipper. Egyszerre retro és modern. Nagyon tetszik, hogy az ablak alá lehet ülni körbe. Rettentően ötletes a klotyó és a legfontosabb, hogy teljesen ki lehet használni, mindig van papír és rettentően tiszta az adott körülményekhez képest. Talán az egyetlen kérés még az lehetne, hogy szombaton lehetne nyitva egy kicsit tovább ... mondjuk az első nappali járatig. :) Egyébként rettentő szuper hely! ;)

  • Jó kis hely ez! Többször próbáltuk... :)


Értékeld Te is!

Trabant Presszó

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Trabant Presszó

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.