Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány
Felszereltség:
Melegétel

Értékelések

Értékeld Te is
3.5
Összesen 4
5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
 • Turul Panzió és Étterem

  Ami legfőképp a problémám volt, hogy a rendelt borjúpaprikást nem kaptam meg illetve kaptam valamit ami külalakilag hasonlított rá de nem akartam az 5 fős társaságunk szégyenfoltja lenni, hogy kihívatom a szakácsot és ráöntöm amit kaptam tőle.

  A bejárat közelében a pulttal szemben foglaltunk helyet amit én kifejezetten hiányoltam, hogy ha a közétkeztetéses menüs öregasszonoyk majdnem rikácsolva beszélgetnek akkor lenne szíves az aki ezért felel egy rádiót bekapcsolni, hogy legalább ne lenne olyan feltűnő.

  A kiszolgálás egy röhej volt kollégám megkérdezte a röhejes kis pincérlánytól, hogy mit ajánl erre valamit mondott de én jártasabb voltam hisz fel sem tettem ezt a kérdést mert mit várjak egy tizenéves diákmunkával pénztkereső pincérlánynak mondott személytől? Hasonlót a Fogadjunk a Bárányra Kaposvár diákmunkáltató éttermében éltem át ahova szintén nem mentem(tünk) többet.

  Tudom tudom, hogy a pénz nagyúr ezért muszáj az ifjúságot dolgoztatni 100-200 Ft-ért óránként de ha már egy különlegesnek mondott étteremről beszélünk akkor kérem hanyagoljuk őket... A McDonaldsban megállják a helyüket a sütőrészben hisz ott se beszélni se véleményt mondani se ajánlani nem kell olyan ételeket amikről még nem is hallottak nem, hogy kóstoltak.

  Ellenben a tisztasággal nem volt gond igaz se kéztörlőt se papírt nem találtam de ez biztos a mosónő hibája, hogy elfelejtett kitenni de sebaj megoldottam WC papírral a kéztörlést. Szép napot!

 • Turul Panzió és Étterem

  Rendesek,nagyon gyorsak és rendesek voltak a pincérek!az ételek izletesek voltak!máskor is megyünk!:)

 • Turul Panzió és Étterem

  Kellemes hely, jó a sör (pilsner), a kaja is finom.


Értékeld Te is!

Turul Panzió és Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Turul Panzió és Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.