Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 16:00 - 05:00 Mutass többet
Felszereltség:
TV, WIFI, Biliárd, Darts, Csocsó, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Az UdvarROM a belváros szívében elhelyezkedő, hangulatos és igényes romkocsma.
A rossz idő nem lehet akadálya a jó hangulatú kikapcsolódásnak, hiszen
az udvarrom fűtött, eső védett, ámde dohányozni lehet.

A csocsó, ping-pong és biliárd mellett a sport szerelmeseit is várjuk
7 tv-vel, melyeken folyamatos meccsközvetítések láthatók.

Nálunk abszolút kocsmaárak vannak, melyet állandó havi akciók
és időszakos koktélakció tesz kihagyhatatlanná.

Rendezvények lebonyolítását is vállaljuk, legyen az szülinap, legénybúcsú vagy céges buli.

Ha szeparáltan szeretnél kikapcsolódni, a galérián ezt megteheted.

Az UdvarROM teljes mértékben kutya és biciklibarát.

Kényelmes boxokkal, 8 féle csapolt sörrel és jó hangulattal várunk Téged és barátaidat.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.6
Összesen 15
5 6
4 5
3 0
2 0
1 4
 • UdvarROM

  A legújabb korlátozások(bent is kötelező a maszkviselés) után szerettünk volna megünnepelni egy születésnapot. A pultosok kedvesek, jók az árak, de a biztonsági szolgálat és a további személyzet iszonyatosan lekezelő és bunkó volt a társaságunkkal. A születésnaposnak ajándékba vitt italokat(természetesen ha beülünk egy ilyen helyre, mi több, előre foglalunk, ott szándékozunk fogyasztani, nem nyíltan a saját piánkat inni) egy igazán udvariatlan szöveg kíséretében elkobozták, a maszkhasználatra vonatkozó és a most életbe lépő benti szabályokat minősíthetetlen hangnemben, szinte üvöltve közölték velünk. Ezután megemlítettük, hogy intelligens módon is lehetne felénk kommunikálni mindezt, mert értelmes felnőttek vagyunk és kikapcsolódni jöttünk, természetesen betartunk minden szabályt, közölték hogy egy dobásunk van és kitesznek minket, illetve, hogy örüljünk, hogy nyitva vannak egyáltalán, mert ha bezárnak majd lehet otthon szórakozni.
  Egy majdnem 20 fős egyetemista társaságról volt szó, nem mellesleg fizető vendégekről, akik nem kevés pénzt költenek ilyen alkalmakkor...
  Azért foglaltunk ide, mert korábban már volt jó tapasztalatunk. Nekünk is új a helyzet, megértjük, de ilyen hozzáállás után el is hagytuk a helyet és biztos nem is megyünk többet vissza, mert 10 perccel az érkezésünk után elvették a kedvünket az egésztől.

 • UdvarROM

  Imádom. A barátnőimmel mindig oda megyünk ha valahova be akarunk ülni, a szülinapokat mindig oda szervezzük. A pultosok nagyon kedvesek, a kiszolgálás gyors és nagyon jók az árak is. Örök kedvenc marad

 • UdvarROM

  Már a bejáratnál kellemetlen élmény volt, hogy belenéztek a táskánkba, és 'étel-ital tilos' néven egy csokimikulást kint kellett hagynunk. A beltér se győzött meg, hangos a zene és dohányoznak bent. Ide se jövünk többet.

 • Daag afval sqgcz sb Sachs sb shs

 • UdvarROM

  A kapun áradt be a jéghideg levegő de nem engedték hogy becsukjuk (tényleg f***fej volt a biztonsági őr). Nagyobb asztaltársasággal voltunk, lehetetlen lett volna átülni máshová. Összefagytunk, leléptünk. Szörnyű élmény volt, soha többet.


Értékeld Te is!

UdvarROM

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

UdvarROM

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.