Töltés
Asztalfoglalás Napi menü Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
Erzsébet utalvány
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló
Rólunk:

Éttermünk 1998-ban nyitotta meg kapuit és azóta töretlenül, nagy szakmai hangsúlyt fektetve a minőségre szolgáljuk ki a hozzánk betérő vendégeket. Igyekszünk a vadászat szenvedélyét, a gasztronómiai elhivatottságunkkal ötvözni, hogy ÖN a Vendég, a lehető legjobb minőségben és hangulatban élvezhesse a nálunk eltöltött időt! Ezért a nálunk fellelhető összes étel alapanyagát, gondosan válogatjuk, hisz minőségi alapanyagból lehet minőségi ételt előállítani. „ Egy új fogás felfedezése több örömet okoz az emberiségnek, mint egy csillag felfedezése.”

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.2
Összesen 6
5 2
4 1
3 0
2 2
1 1
 • Barátokkal álltunk meg itt ebédelni. Több éve ha arra járunk mindíg be szoktunk menni. Az ételek átlagosak, mint minőségre mint adagra. Ami bosszantó hogy a távozás után a kocsiban véletlenszerűen ránéztünk a blokkra, melyet nem szoktunk megtenni. Pofátlan módon több adag kv-t (hosszú, presszó) a kedves pincérek hozzászámoltak a fogyasztásunkhoz. Nem a pár ezer forint ami zavar, annak ellenére hogy 2000 ft borravalót is kaptak, hanem a sumák átverés. Többet biztos hogy nem fogunk betérni. A vezetőségnek is el kellene gondolkodni azon hogy picit a dolgozók fejében rendet tegyenek.

 • Vadászcsárda

  Üdv. A Batthányi kastélyban töltöttünk 3 napot, ahol a svéd asztal reggel és este is nevetségesen rossz 4 csillagos létére, ezért elmentünk ebédelni a csárdába amiről sok jó vélemény van, de senkit megbántva ezek izlés ficamos emberek akik ezt a véleményt írják, hát ez is borzasztó élmény volt, a vaddisznó steak mint a cipő talp, még fűrésszel is nehéz lett volna elvágni, a szakács nem tudja, hogy a steak nem egy 2 mm vastag agyonsütött hús, hanem egy vastag szaftos puha darab???!!! De a tulaj a hibás ha ilyen alul képzett a személyzet. A pincér véletlenül vett észre , de utána tény hogy kedves volt és szolgálat kész. Szóval a kaja nem jó az adag olyan kicsi volt, hogy ilyet ritkán kaptam eddig hiába a nagy tányéron szépen elosztva. Remélem a tulajok elolvassák és tesznek róla hogy ez változzon. A szerintem általam elrontott steboon steak ennél 100-szor jobb otthon, amit nem étteremi körülmények között készítettem. Remélem a tulaj is eszik egy ilyen kiadós adag vaddisznó steaket, majd átgondolja, hogy mi is az a vendéglátó ipar. Ha a tulaj nem tudja mi az a steak szívesen segítek és elmondom miként is kell egy ilyen fogást elkészíteni. Amit kaptunk ezért a pénzért az egyszerűen felháborító, csak a feleségem miatt nem vertem ki a balhét hanem fizetve szépen távoztunk. elérhetnek: mr.mirmur@gmail.com

 • Ma itt vacsoráztunk a családdal. Mindenkinek nagyon ízlett. Az ételek csodásan néztek ki. Gusztusos volt az étel és a tálalás is. A legnívósabb helyeken sem láttam ilyen különleges tálalást. Az étel ízre is csodás volt. Nagyszüleim szerint, a vadhús elomlott a szájukban. És akik nem kedvelik a vadad azok is találtak fogukra valót. Az adagok tökéletesek. Bár jó evő vagyok, nem tudtam eltüntetni mindent a tányérról. A pincér hölgy tüneményes volt! Nem sokan takarítják fel a fellökött pohár tartalmát ilyen kedvesen, megértően és türelmesen. Fantasztikusan éreztük magunkat.

 • Vadászcsárda

  A kaja finom csak nekem kevésnek tünt.meg több mint 1 órát vártunk rá

 • Vadászcsárda

  Kehidán töltöttünk pár napot a férjemmel és kislányommal. Egy kirándulás alkalmával láttuk meg a csárdát és aznap este ott is vacsoráztunk (ÉS MÁS NAP IS). Nagyon kellemes étterem, az ételek nagyon nagyon finomak és bőségesek a tálalás gyönyörű egy elő kellő étterem is megirigyelheti. A kiszolgálás udvarias, nem tolakodó. Egy átlagos család számára is megfizethető. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.


Értékeld Te is!

Vadászcsárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Vadászcsárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.