Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
Erzsébet utalvány
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló
Rólunk:

Éttermünk 1998-ban nyitotta meg kapuit és azóta töretlenül, nagy szakmai hangsúlyt fektetve a minőségre szolgáljuk ki a hozzánk betérő vendégeket. Igyekszünk a vadászat szenvedélyét, a gasztronómiai elhivatottságunkkal ötvözni, hogy ÖN a Vendég, a lehető legjobb minőségben és hangulatban élvezhesse a nálunk eltöltött időt! Ezért a nálunk fellelhető összes étel alapanyagát, gondosan válogatjuk, hisz minőségi alapanyagból lehet minőségi ételt előállítani. „ Egy új fogás felfedezése több örömet okoz az emberiségnek, mint egy csillag felfedezése.”

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.3
Összesen 9
5 4
4 1
3 0
2 2
1 2
 • Vadászcsárda

  Tavaly voltunk ott, isteni volt az étel, külön készítettek gluténmentes fogást is. A boraik is remekek.
  Tulajdonképpen holnap is csak az étterem miatt megyünk el a fürdőbe, innen Siófokról.
  Ez egy olyan étterem amiért érdemes 100 km-t autózni még a Balaton mellől is.
  Nem véletlenül van mindig telt ház.
  És igen, egy ilyen helyre asztalt kell foglalni, mert más különben nincs hely.
  Ez is mutatja a hely minőségét.

 • Vadászcsárda

  2021.08.28-án 18 óra tájban betértünk kettesben a csárdába, köszöntöttek és azt kérdezték, hogy van-e foglalásunk. Nemleges válaszomra közölte egy szemüveges felszolgáló, hogy akkor nem tudnak kiszolgálni minket. Ez igen kellemetlenül érintett minket, mivel egy kellemes nap befejezése lett volna ez a csárdában elköltött vacsora. Kehidai lakos vagyok, így még rosszabbul érintett az elutasítás, de tudomásul vettem, hogy itt engem nem látnak szívesen!

 • Ma délután,egy kisebb baráti társasággal ismételten itt jártunk (6fő) Azt kell mondjam,higy a hely , mintsem vesztett a varázsából! Felszólgálás tökéletes
  (fiatal humoros hölgy) az ételk pedig hozták az elvárt minőséget,szinvonalat. Pazar tálalás és még pazarabb ízélmény! Köszönjük szépen,ezt a mesés ízkavalkádot!

 • Barátokkal álltunk meg itt ebédelni. Több éve ha arra járunk mindíg be szoktunk menni. Az ételek átlagosak, mint minőségre mint adagra. Ami bosszantó hogy a távozás után a kocsiban véletlenszerűen ránéztünk a blokkra, melyet nem szoktunk megtenni. Pofátlan módon több adag kv-t (hosszú, presszó) a kedves pincérek hozzászámoltak a fogyasztásunkhoz. Nem a pár ezer forint ami zavar, annak ellenére hogy 2000 ft borravalót is kaptak, hanem a sumák átverés. Többet biztos hogy nem fogunk betérni. A vezetőségnek is el kellene gondolkodni azon hogy picit a dolgozók fejében rendet tegyenek.

 • Vadászcsárda

  Üdv. A Batthányi kastélyban töltöttünk 3 napot, ahol a svéd asztal reggel és este is nevetségesen rossz 4 csillagos létére, ezért elmentünk ebédelni a csárdába amiről sok jó vélemény van, de senkit megbántva ezek izlés ficamos emberek akik ezt a véleményt írják, hát ez is borzasztó élmény volt, a vaddisznó steak mint a cipő talp, még fűrésszel is nehéz lett volna elvágni, a szakács nem tudja, hogy a steak nem egy 2 mm vastag agyonsütött hús, hanem egy vastag szaftos puha darab???!!! De a tulaj a hibás ha ilyen alul képzett a személyzet. A pincér véletlenül vett észre , de utána tény hogy kedves volt és szolgálat kész. Szóval a kaja nem jó az adag olyan kicsi volt, hogy ilyet ritkán kaptam eddig hiába a nagy tányéron szépen elosztva. Remélem a tulajok elolvassák és tesznek róla hogy ez változzon. A szerintem általam elrontott steboon steak ennél 100-szor jobb otthon, amit nem étteremi körülmények között készítettem. Remélem a tulaj is eszik egy ilyen kiadós adag vaddisznó steaket, majd átgondolja, hogy mi is az a vendéglátó ipar. Ha a tulaj nem tudja mi az a steak szívesen segítek és elmondom miként is kell egy ilyen fogást elkészíteni. Amit kaptunk ezért a pénzért az egyszerűen felháborító, csak a feleségem miatt nem vertem ki a balhét hanem fizetve szépen távoztunk. elérhetnek: mr.mirmur@gmail.com


Értékeld Te is!

Vadászcsárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Vadászcsárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.