Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló

Értékelések

Értékeld Te is
2.3
Összesen 4
5 0
4 1
3 0
2 2
1 1
 • Külföldi táborozókkal jöttünk, nagyot csalódtunk mind az ételben, mind a kiszolgálásban. A sör romlott volt, a carbonara spagetti után rohantunk a vécére, valaki kért tejfölt a rakott káposztához, az udvarias kérésre alpári stílusban a válasz: 'Ha kifizeted.'
  Az italokat úgy kellett kifizetni, hogy rögtön az étel mellett számoltunk el, ami elég furcsa volt. Előre leadott rendelésből egy vegetáriánus hiányzott, erre a pincérek flegma reakciója: 'Mennyi vegán lett hirtelen!' Volt, aki a vallása miatt kért húsnélküli menüt, és ebből nagyon kínosan is kijöhettünk volna.
  A mosdó viszonylag színvonalas volt.

 • Vámház Fogadó

  Az étteremben egy családi rendezvény keretében ebédeltunk. Azt mondták 10 fo felett nem tudják (!) a rendelést akkor felvenni, így tálakat kellet rendelnem. A tálakon található ételek kiválasztására sem lehetett befolyásom. A szakács jól végezte a dolgát, de sajnos ami a felszolgálást illeti az borzalmas volt. A férfi pincér rendkívul eroszakosan viselkedett, mindenáron alkoholt, vagy más italt akart rátukmálni a vendégekre, egy idosebb pincérno képtelen volt illedelmesen vislekedni, fagylalt rendelésésnél azt mondta, hogy o nem tudja a napi fagylalt kínálatot, ott van a táblán, menjunk oda, olvassuk el! Borzalmas volt ennek a két alaknaka hozáállása a felszolgáláshoz!. Nyár volt és presze nagyon meleg, kértem, hogy az asztalra helyezzenek kancsókba szódavizet citrommal, az említett idosebb pincérno mindenáron a limonádéra vagy ásványvízre szeretett volna rábeszélni. Miért nem bízzák a felnott vendégre, hogy mit szeretne rendelni, ha egyszer határozoztt kérése van? Miért kell mást rátukmálni? Egyátalán miért kell eroszakosan vislekednie egy pincérnek? Jártunk már ostt máskor is, amikoris két nagyon kedves fiatal pincérlány szolgált fel minket. Veluk nagyon meg voltunk elégedve. Pont így képzelem el a torodést egy étteremben, ahogy ezt ok tették. Tanulhatnának toluk illemet a fent említett idosebb kollégáik!

 • Vámház Fogadó

  Gyenge minőség, amit a gőzgombóc tudott kissé kompenzálni... az meg sajnos nem ott készül. Nem ajánlott kategória.


Értékeld Te is!

Vámház Fogadó

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Vámház Fogadó

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.