Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 07:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
TV, Melegétel, Terasz, Parkoló
Rólunk:

Kedves Vendégeink!
A soltvadkerti Venyige Étterem 1971 óta várja Önöket házias ízeivel, családias hangulatával és folyamatosan változó különleges ajánlataival.

Az étterem nyitása óta nagy hírnévnek örvend a térségben, köszönhetően csodálatos konyhájának és a díszes tálalásnak. A kezdetben hozzánk látogató vendégek adták a nevét az étteremnek, különleges – venyigéből készült – mennyezete miatt, amely a mai napig jellegzetessége az épületnek. 1971 óta azonban sok minden változott, ezek közül a legszembetűnőbb a 2013-as felújítás, melynek során új barátságosabb épületet, modernebb ebédlőrészt és korszerűbb konyhát biztosítottunk, hogy minden kedves Vendégünk kényelmét és igényeit kiszolgálhassuk.
Jelenleg a Venyige Étterem egy állandó, valamint egy – időről-időre változó – szezonális étlappal, továbbá hatalmas adagokkal és udvarias kiszolgálással várja Önöket. Ezen kívül a hét hat napján háromféle menüből is választhatnak Vendégeink.
Köszönjük a sok éven át tartó hűségüket, és reméljük, hogy éttermünk továbbra is elnyeri tetszésüket!

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.0
Összesen 2
5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
  • Venyige Étterem

    Üdvözletem! Pár napot töltöttünk Soltvadkerten, 2 egymást követő napon látogattuk meg a Venyige éttermet: első alkamommal sültes tálat rendeltünk/elvitelre.Megkérdeztük: -' Rendeljük-e meg a holnapi menüt, ha már most tudjuk, hogy innen vásároljuk!? 'A válasz nemleges volt...:-' Nem kell.'Semmi 'gond' nem volt, fél óra múlva ígérték, mi 45 perc múlva érkeztünk. 'Másnap mentünk menüért délben.A bejárati előtérnél tovább sajnos nem jutottunk, ugyanis 4-5 vendég 'torlódva' állt a pult előtt és rendezték a számlájukat.Semmi gond...5 perc várakozás után a pult előtt állhattunk, mert feloszlott a 'tömeg'...de örömünk nem tartott sokáig, ugyanis hangos köszönés után/a mi részünkről/ a kutya ránk sem nézett...nemhogy a 2 pincér - akik folyamatosan jöttek-mentek körülöttünk - és a pultos sem.Még az sem zavarta Őket, hogy útban állunk...szervíroztak,tálaltak, rendelést vettek fel stb. 10 perc elteltével kezdett zavarni bennünket a kialakult helyzet...majd amikor belépett az étterembe egy fiatalember akit hangos köszönéssel illettek, sőt felvették a menü rendelését akkor szóltunk, hogy mi is kérünk 2 menüt elvitelre...bár akkor már 15 perce álltunk a pult előtt észrevétlenül!!! Megrendeltük, ki is fizettük és vártunk...vártunk...vártunk...és ugyancsak a kutyus felénk sem nézett:( ...Nem jelezte senki, hogy sokat kell várni, esetleg foglaljanak helyet! kérnek-e valami italt, kávét netán? Semmi!!! /és most nem egy mosolyt reklamálok, hanem ALAP illemet a vendéglátó iparban/ Aztán 20 perc elteltével megérkezett a 2 menü: savanyúságot külön kérnem kellett a rizses húshoz, a palacsintákat meg biztosan elvitte a kutyus...3760 Ft. / 2 db. / volt a menünk, mi fizettünk 4450 Ft.-ot...de már mindegy is volt.Soha többet nem megyünk a Venyige étterembe és minden ismerősünknek javasolni fogjuk, hogy kerüljék el ezt az éttermet! További sok sikert munkájukhoz!


Értékeld Te is!

Venyige Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Venyige Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.