Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 07:00 - 19:00 Nyitva Mutass többet
Felszereltség:
Melegétel, Kártyás fizetés
Rólunk:

Víziónk, hogy az emberek egészségesen, elégedetten élnek, az élet örömeit tudatosan élik meg. Békében, boldogságban élnek szeretteik körében, társas kapcsolataik kiegyensúlyozottak. Elegendő időt, energiát tudnak szánni hobbijuknak, szabadidős tevékenységüknek, ami feltölti őket energiával.
Az elégedett ember boldog ember! A boldog ember pedig szívesen segít másoknak, hogy ők is megélhessék a boldogságot. Mások megsegítése pedig boldoggá tesz, ezáltal bezárul a kör.
Amikor szűkebb környezetünket segítjük, boldogabb emberek vesznek majd körül mindannyiunkat, ezért egyre boldogabbak leszünk. A kört tágítva egyre szélesebb réteg megtapasztalhatja a másokon segítés felemelő érzését.


Missziónk, hogy figyelmességgel, támogatással segítsük az embereket abban, hogy testüket megfelelő szinten lássák el tápláló ételekkel.
Hisszük, hogy a lélek fejlődésével egyre több ember jut el arra a következtetésre, hogy azzal, hogy magára figyel, az egészségnek olyan szintjére jut el, ami kihat a lélek egészségének további javulásához. Az egészséges lélek, pedig csodálatosan hat a környezetére.
A test táplálását olyan alapanyagok használatával igyekszünk biztosítani a Vital Cafe & Bistro-ban, melyek a környékbeli gazdák lelkesedését, elhivatottságát, gondosságát hordozzák.


Mellőzük a finomított, nagyüzemi körülmények között előállított termékek és alapanyagok felhasználását. A szezonális alapanyagok biztosítják a leghasznosabb vitaminokat és ásványi anyagokat ebben a térben és időben, ezért törekszünk ezek használatára. Vegán, glutén-, szója- finomított cukormentes alapanyagokból helyben készítjük el napi meleg ételeinket, süteményeinket, desszertjeinket. Változatos limonádé, turmix és préselt zöldség- és gyümölcslé készítésével gondoskodunk a legideálisabb tápanyagok beviteléről.

Olyan kávézó kialakítására törekedtünk, ahol a minőség alapvető. Háromféle kávéból készítjük el a hagyományos és újhullámos kávék kedvelőinek a legigényesebb kávékat. Fontos célkitűzésünk, hogy vendégeink egyfajta közösségi térként tekintsenek ránk, ahol le lehet lassítani, megpihenni, feltöltődni. Ennek érdekében kínálunk hétfőtől szombatig lehetőséget kényelmes, tápláló reggelire, délben meleg ebédre, a nap további részében pedig gluténmentes, vegán szendvicseket, melegszendvicset, salátát, desszerteket tudunk biztosítani.

A Vital Cafe & Bistro vendégei kedves törődést kapnak.
Fordulhatnak hozzánk kedves vendégeink:

különféle táplálék-allergiával vagy intoleranciával együtt élni kényszerülők,
állatok védelme érdekében, állati eredetű termékek fogyasztását kizáró vegánok,
szezonális alapanyagok fogyasztását előtérbe helyezők
gasztronómiai kihívásokat kedvelők
egészségük megőrzését fontosnak tartók
kimagasló minőségű kávét, teát fogyasztók

Mutass többet

Értékeld Te is!

Vital Cafe & Bistro

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Vital Cafe & Bistro

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.