Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Nézzen be hozzánk egy reggeli kávéra, egy könnyű, gyors ebédre, egy kellemes vacsorára, vagy akár, csak úgy! Egyedi rendezvények lebonyolítását is vállaljuk! Reméljük hamarosan találkozunk!

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.8
Összesen 5
5 2
4 0
3 0
2 1
1 2
  • Zsálya Bisztró

    Szülinapot ünnepeltünk volna ebben a bisztróban... Asztalfoglalás előtt direkt megkérdeztük, vállalnak e efféle rendezvény-lebonyolítást. Természetesen igen volt a válasz. A személyzet kicsit sem tűnt barátságosnak, semmi mosoly, vagy kedves szó. Az asztalról az üres tányérokat, poharakat nem vitték el, meg sem kérdezték, szeretnénk e még valamit rendelni. A tortát akkor hozták ki, amikor a 7 főből csak ketten ültek asztalnál, meg sem kérdezték, mi hogyan képzeljük el, bár véleményem szerint ez egyértelmű lenne anélkül is, miszerint csak akkor kapjuk meg, ha mindenki jelen van. Majd utána ismét eltűnt mindenki. Fizetés miatt is nekünk kellett bemenni, mert ők nem voltak képesek figyelni és ellátni a munkájukat... Nem mellesleg az étel sem volt a legjobb, túlsütött, száraz hús, kinézetre is égett volt, ennek ellenére mégis kihozták... Nem ajánlom a helyet!

  • A jó kajára várni kell, mint otthon.Itt sütnek és főznek én továbbra is szívesen várok,mert tudom hogy megéri . Köszönöm a kulturált,és kedves kiszolgálást Ha te is szereted a valódi frissesültet és nem a micróban melegített sült húst, akkor amíg vársz beszélgess,vagy igyál meg valamit.
    Fefebá

  • Kiszolgálás rossz!30 percet vártunk senki nem vette fel a rendelést!! Aki meg utálnunk érkezet annak egyből felvették a rendelését!

  • A telefonszám nem ez! Kérem módosítani szíveskedjenek! 0629 740740


Értékeld Te is!

Zsálya Bisztró

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Zsálya Bisztró

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.