Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 23:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
Sodexo Pass, Ticket restaurant
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Az Anno Taverna Balatonszárszón a község szívében nyílt meg 2001 nyarán a nagyközönség előtt azzal a céllal, hogy hangulatos családias környezettel próbálja színvonalasabbá tenni a falu vendéglátását. Az üzlet miliője visszarepíti a vendéget a XX. század elejéig, minezt antik tárgyakkal, fényképekkel, bútorokkal próbáltuk megidézni.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.0
Összesen 2
5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
  • Anno Taverna Vendéglő

    Már több mint tíz éve látogatjuk a Tavernát és mindig abszolút progi vendèglátást kaptunk. Bár csak évi 2-3 alkalommal vacsorázunk itt, mindig törzsvendégekhez illő fogadtatásban részesülünk.

  • Anno Taverna Vendéglő

    Többször jártunk már a Tavernában és nagyon elégedettek voltunk, de a mai esetünk után többet a lábunkat be nem tesszük erre a helyre!Érkezésünkkor nem fogadott senki, így mivel kellemes idő volt bátorkodtunk az egyik semmiféle "foglalt" jelzésű asztalhoz leülni. 10 perc utan kifaradt egy idősebb pincér majd köszönés nélkül ránk förmedt, hogy van e foglalásunk. Válaszoltuk, hogy nincs de szeretnénk ebédelni, mire felemelt hangon közölte, hogy az összes kinti asztal foglalt, csak éppen nincs "foglalt táblájuk" majd egy pofavágás és vállrántás között elénk dobta az étlapot. Szíves vendégfogadása után megkérdeztem, hogy esetleg elüljünk-e (a beltéri részen lett volna hely bőven), de kérdésemet meg sem várva az ajtóból kiáltotta vissza lekezelően, hogy már teljesen mindegy, mert már nem állíthat fel minket... Ezek után természetesen nem maradtunk tovább. Sajnos nem volt alkalmam személyesen elmondani a véleményem ezért itt írom le, hogy a minősíthetetlen viselkedése helyett egyszerűen megkérhetett volna minket, hogy fáradjunk át egy beltéri asztalhoz, na persze ehhez kellő udvariasság és intelligencia is szükségeltetett volna! Remélem, minden foglalt asztalhoz megérkeztek a vendégek!


Értékeld Te is!

Anno Taverna Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Anno Taverna Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.