Töltés
Asztalfoglalás Éttermeknek Bejelentkezés

Kedves Vendégek!

A kialakult helyzetre való tekintettel az online asztalfoglalást leállítottuk. Kérjük az éttermek nyitvatartásáról az adott étteremnél telefonon érdeklődjenek.
Megértésüket köszönjük!

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

November 1-től ismét megnyitott az Aranyhal Vendéglő. Magyaros, házias ízekkel várjuk a kedves vendégeket!

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.6
Összesen 8
5 1
4 2
3 1
2 1
1 3
 • Aranyhal Vendéglő

  A menübe szánt leves 1 órakor már nem volt, holott napi ajanlatban is szerepelt. A helyette kihozott húslves hideg volt, olyan cafatokkal amiket még a kutyámnak se adnék. A pincérek el voltak magukkal foglalva. A kiszolgálas akadozott holott nem nagyon volt vendég. Nagyon nehezen vették észre ha valki még kérni akart valamit. A szàmlára is jó 15 percet kellett várni.
  Majd a visszajárót jó 500,-Ft-al el is számolta a saját javára. Mindezt két főre olyan áron mintha elit étterem lenne.

 • Nem rég voltam és isteni volt minden , úgyhogy ma is megyünk!

 • Aranyhal Vendéglő

  Az ételekkel alapjaiban véve nem volt nagy gond, nem érkeztünk nagy igényekkel. Ugyanakkor a halat sikerült tökéletesen elsózni, és a díszítésnek szánt habcsók előre lefagasztás után került a tányéromra, fagyosan. A kiszolgálás viszont minősíthetetlen. Az előételek megérkezésére több, mint 35 percet vártunk, de ez volt a legkevesebb. A pincérekre vadászni kellett, 10 percekbe telt, mire észrevették, hogy kérésünk lenne, holott a hely is kicsi, és teltház sem volt. Beszélgettek, egyéb dolgokat intéztek, a vendég másodlagos szerepet jászott. Egyikünk desszertet is kért, melyet még a rendelés leadásakor jelzett. A főételek elfogyasztás után 25 percet vártunk, majd odasétáltam a pincérhez megkérdezni, hogy van-e értelme várni... Sajnálom, hogy negatív szájízzel távoztunk, a belépéskor jónak ígérkezett.

 • Aranyhal Vendéglő

  Az ételek minősége ár, értékarány tekintetében: mellőzhetőek szakmailag elnagyoltak, rosszul megsütött húsok jellegtelen ízű köretek! A tálalás a minden szépérzéket mellőzi,és erősen kifogásolhatóak az italok kis üveges sörök válszték és a borok minőségének megválasztása szakmaiatlanságra utal

 • Aranyhal Vendéglő

  Amikor tavaly télen megnyilt az étterem, akkor láthatóan nagyon igyekeztek. Aztán nyár elején már nagyon ingadozó volt az étel minösége is. Habár egy valami akkor is jó volt : a sötéthajú felszolgáló fiatalember, ö mindig nagyon profi módon dolgozott. Egészen addig amig el nem tünt. Sajnos! A hölgy aki most szolgál fel; hát........hogyan is lehetne finoman fogalmazni? Rohan, száguld az üres étteremben, mint akit kergetnek. Borzasztó hangulatot kelt ezzel. Ezenkivül van egy igen furcsa stilusa. Van egy elviselhetetlenül alázatoskodó hangneme. A 21. században vagyunk nem a 19.-ben. DE! A legjelentéktelenebb kis próbléma esetén is rögtön kioktató, parancsoló hangnemet üt meg. A legszörnyübb, hogy mialatt próbálja neki a vendég elmagyarázni; mi, hova, hány méter: félbeszakitja öt és egy alázatos-agresszióval, közli; " ez van, köszönöm szépen " és faképnél hagyja a kedves vendéget.


Értékeld Te is!

Aranyhal Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Aranyhal Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.