Töltés
Asztalfoglalás Napi menü Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

November 1-től ismét megnyitott az Aranyhal Vendéglő. Magyaros, házias ízekkel várjuk a kedves vendégeket!

Mutass többet

Napi menü

06. 17. Hétfő

Hideg gyümölcsleves, túrógombóccal
Csirkebrassói

Gulyásleves
Tojásos nokedli fejes salátával

Almakrémleves
Lecsós sertésszelet rizzsel

Zöldborsóleves
-Rizses hús kovászos uborkával

Kapros cukkinikrémleves
-Túrós csusza szalonnapörccel


Értékelések

Értékeld Te is
2.5
Összesen 6
5 0
4 2
3 1
2 1
1 2
 • Nem rég voltam és isteni volt minden , úgyhogy ma is megyünk!

 • Aranyhal Vendéglő

  Az ételekkel alapjaiban véve nem volt nagy gond, nem érkeztünk nagy igényekkel. Ugyanakkor a halat sikerült tökéletesen elsózni, és a díszítésnek szánt habcsók előre lefagasztás után került a tányéromra, fagyosan. A kiszolgálás viszont minősíthetetlen. Az előételek megérkezésére több, mint 35 percet vártunk, de ez volt a legkevesebb. A pincérekre vadászni kellett, 10 percekbe telt, mire észrevették, hogy kérésünk lenne, holott a hely is kicsi, és teltház sem volt. Beszélgettek, egyéb dolgokat intéztek, a vendég másodlagos szerepet jászott. Egyikünk desszertet is kért, melyet még a rendelés leadásakor jelzett. A főételek elfogyasztás után 25 percet vártunk, majd odasétáltam a pincérhez megkérdezni, hogy van-e értelme várni... Sajnálom, hogy negatív szájízzel távoztunk, a belépéskor jónak ígérkezett.

 • Aranyhal Vendéglő

  Az ételek minősége ár, értékarány tekintetében: mellőzhetőek szakmailag elnagyoltak, rosszul megsütött húsok jellegtelen ízű köretek! A tálalás a minden szépérzéket mellőzi,és erősen kifogásolhatóak az italok kis üveges sörök válszték és a borok minőségének megválasztása szakmaiatlanságra utal

 • Aranyhal Vendéglő

  Amikor tavaly télen megnyilt az étterem, akkor láthatóan nagyon igyekeztek. Aztán nyár elején már nagyon ingadozó volt az étel minösége is. Habár egy valami akkor is jó volt : a sötéthajú felszolgáló fiatalember, ö mindig nagyon profi módon dolgozott. Egészen addig amig el nem tünt. Sajnos! A hölgy aki most szolgál fel; hát........hogyan is lehetne finoman fogalmazni? Rohan, száguld az üres étteremben, mint akit kergetnek. Borzasztó hangulatot kelt ezzel. Ezenkivül van egy igen furcsa stilusa. Van egy elviselhetetlenül alázatoskodó hangneme. A 21. században vagyunk nem a 19.-ben. DE! A legjelentéktelenebb kis próbléma esetén is rögtön kioktató, parancsoló hangnemet üt meg. A legszörnyübb, hogy mialatt próbálja neki a vendég elmagyarázni; mi, hova, hány méter: félbeszakitja öt és egy alázatos-agresszióval, közli; " ez van, köszönöm szépen " és faképnél hagyja a kedves vendéget.

 • Aranyhal Vendéglő

  Hihetetlenül és felejthetetlenül ROSSZ! ..mintha nem lett volna szakács és a picérek ütotték volna ossze az ételeket..EHETETLEN volt minden! Senkinek sem ajánlom! Legjobb lenne sürgősen bezárni!!!


Értékeld Te is!

Aranyhal Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Aranyhal Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.