Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 23:45 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

A Márvány utca híres vendéglője a Krisztinaváros régi vendéglátó hagyományait szeretné folytatni korszerű keretek között, a közönség igényeihez igazodva.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 6
5 3
4 2
3 0
2 0
1 1
  • Soha többet ! Találkoztam már minősíthetetlen helyekkel, de ez még így is meg tudott lepni. Kik ezek ???

  • Márványmenyasszony Étterem
  • Márványmenyasszony Étterem

    Egy találkozó adott alakalmat arra, hogy egy nagyobb társasággal próbáljam ki a vendéglőt. Parkolóhely van az utcában, az éttermen belül tábla igazít el a különteremhez, mindez kellemes meglepetés... A belső tér rendezett és igényesen kialakított, pincérünk pedig türelmesen hozza egymaga a rendeléseket, segít, magyaráz, nem tolakszik. Az ételek korrektek, ízletesek, az adagok lehetnének talán egy picit nagyobbak. A rétes sajnos a szokásos megmikrózzuk, fagyigombócozzuk szisztéma... na de hol van ma már naponta sütött friss (kemencemeleg) rétes egy vendéglőben?... : ( Mindezzzel együtt korrekt ár/érték, ajánlott hely.

  • Márványmenyasszony Étterem

    Nem először voltam már ebben az étteremben.A lányom esküvője,azmásik lányom bankettje,illetve az általános,illetve a középiskolai osztálytalálkozóinkat itt tartjuk.Mindig magas színvonalú a kiszolgálás,finomak ,ízletesek az ételek és a legfontosabb udvariasak a pincérek.Köszönöm


Értékeld Te is!

Márványmenyasszony Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Márványmenyasszony Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.