Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Felszereltség:
TV, Melegétel, Parkoló, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
2.9
Összesen 9
5 2
4 3
3 0
2 0
1 4
 • Mi a férjemmel mindennel meg voltunk elégedve. A vacsora nagyon finom volt, a pincér kedves, kicsit kimért, de kedves.Mi most másodszor vacsoráztunk ott, de mindennel teljesen meg voltunk elégedve.

 • Nem ajánlom senkinek. Az egy dolog, hogy légy volt a gyümölcslevesben, de ki is fizettetni??!!

 • Maga a hely jól néz ki. A kiszolgálás cseppet sem kedves! A sajkrém leves pocsék,pont mint a Maggi bögrés....

 • Aranykakas Restaurant

  A vegyestál egy része szuper forró volt ,a másik része épphogy langos ! A 320 .- Ft-os üdítőár OKÉ , de hogy a fizetőpincér meg van sértődve ,hogy Kétezerből nem 1.500 .- Ft-ot kell visszaadni az egy kissé barátságtalan ! Az ételek ízét a kezdő szakács is össze tudja varázsolni ! Szóval semmi extra jó élmény,hogy ne otthon főzzek !

 • Aranykakas Restaurant

  Egy jòl kinézö vendéglö, talán az ételek is jòk lehetnek csak volt egy kis hiba!!! Hosszú kõrutunkon meg álltunk a jòl kinézö vendéglönél hogy valamit együnk ,és egy kávét igyunk. Mire a Pincér szárazon kijelentette 1 òrán belül esetleg sorra kerülnénk. A kérdésemre hamarabb mit kaphatnék ,a válasz egy kávé semmi más. A kávét is 15 percre rá hozta ,holott a vendéglö nem is volt tele. Talán nem nyertem el a tettszését! De ilyen Pincér véleményem szerint nem sokat hoz a konyhára. Én is szolgáltatásban dolgozom,és véleményem szerint nekünk az a feladatunk hogy a vendégem kedvébe járjunk és meggyõzzùk hogy nálunk fogyasszanak és vissza térjenek! Sajnos én önök vendéglöjét nem tudom pozitivan reklámozni !! Jò volna ezzel a Pincérrel elbeszélgetnni hogy ilyesmi többet forduljon elõ ,ami velünk tõrtént Junius 19 én 2016 -ban 13 òrakkor !! Remélem sokan nem fognak éhesen,csalodottan távozni mint mi !?


  Maradok tisztelettel Nagy Éva


Értékeld Te is!

Aranykakas Restaurant

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Aranykakas Restaurant

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.