Töltés
Asztalfoglalás Éttermeknek Bejelentkezés

Kedves Vendégek!

A kialakult helyzetre való tekintettel az online asztalfoglalást leállítottuk. Kérjük az éttermek nyitvatartásáról az adott étteremnél telefonon érdeklődjenek.
Megértésüket köszönjük!

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Felszereltség:
TV, Melegétel, Parkoló, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
2.6
Összesen 8
5 1
4 3
3 0
2 0
1 4
 • Nem ajánlom senkinek. Az egy dolog, hogy légy volt a gyümölcslevesben, de ki is fizettetni??!!

 • Maga a hely jól néz ki. A kiszolgálás cseppet sem kedves! A sajkrém leves pocsék,pont mint a Maggi bögrés....

 • Aranykakas Restaurant

  A vegyestál egy része szuper forró volt ,a másik része épphogy langos ! A 320 .- Ft-os üdítőár OKÉ , de hogy a fizetőpincér meg van sértődve ,hogy Kétezerből nem 1.500 .- Ft-ot kell visszaadni az egy kissé barátságtalan ! Az ételek ízét a kezdő szakács is össze tudja varázsolni ! Szóval semmi extra jó élmény,hogy ne otthon főzzek !

 • Aranykakas Restaurant

  Egy jòl kinézö vendéglö, talán az ételek is jòk lehetnek csak volt egy kis hiba!!! Hosszú kõrutunkon meg álltunk a jòl kinézö vendéglönél hogy valamit együnk ,és egy kávét igyunk. Mire a Pincér szárazon kijelentette 1 òrán belül esetleg sorra kerülnénk. A kérdésemre hamarabb mit kaphatnék ,a válasz egy kávé semmi más. A kávét is 15 percre rá hozta ,holott a vendéglö nem is volt tele. Talán nem nyertem el a tettszését! De ilyen Pincér véleményem szerint nem sokat hoz a konyhára. Én is szolgáltatásban dolgozom,és véleményem szerint nekünk az a feladatunk hogy a vendégem kedvébe járjunk és meggyõzzùk hogy nálunk fogyasszanak és vissza térjenek! Sajnos én önök vendéglöjét nem tudom pozitivan reklámozni !! Jò volna ezzel a Pincérrel elbeszélgetnni hogy ilyesmi többet forduljon elõ ,ami velünk tõrtént Junius 19 én 2016 -ban 13 òrakkor !! Remélem sokan nem fognak éhesen,csalodottan távozni mint mi !?


  Maradok tisztelettel Nagy Éva

 • nagyon szép barátságos


Értékeld Te is!

Aranykakas Restaurant

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Aranykakas Restaurant

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.