Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 20:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Kiskorpád varázslatos kis falu Somogy dombjai között, Kaposvár innen mindössze 15 perc. A rendezvényudvar fenyők árnyékában megbújva, 2 hektáros park közepén, 3,5 hektáros exkluzív horgásztó szomszédságában fekszik.
Igényesen kialakított 55 fős csárda, 90 fős konferenciaterem, 160 fős lakodalmasház várja vendégeinket. Ballagási ebédek, bankettek, családi évfordulók, évfolyam- és osztálytalálkozók hangulatos helye. Dőljön hátra árnyas, 250 fős grillteraszunkon, élvezze a páratlan panorámát és a fantasztikus ízeket. Elkalauzoljuk a gasztronómia csodálatos világába.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 2
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
  • Villa Curpad Csárda & Vendéglő

    Mindenkinek szívből ajánlom.Torkos csütörtöki látogatásunk alkalmával szinte mindent megkóstoltunk.Mindenki maradéktalanul elégedett volt úgy az ízekkel mint a mennyiséggel.A házi savanyúság és a desszertként kínált mecseki és arany galuska különösen finom volt.A kiszolgálás példásan gyors,pici negatívum ,hogy a maradékot nem tudták el csomagolni.Szívesen vissza térünk máskor is.

  • Villa Curpad Csárda & Vendéglő

    Kellemes meglepetés Kaposvártól kb. 20percre, a hely. Éjszaka mentünk, s azt gondoltuk, hogy vagy egy nagy csalódás v. valami csodának kell lennie ennek a csárdának, ebben az igencsak vidékies jellegű környezetben. Amikor már szinte félni kezdtünk a kissé sötét elhagyatott falusi úton, nagy meglepetésünkre autókat, embereket véltünk felfedezni a távolban. A néptelen Kiskorpád után fellélegeztünk eme forgalom láttán. A környezetből alig láttunk ugyan valamit, de mint később megtudtam egy ma is működő horgásztó közelében jártunk. A csárda feeling teljesen helytálló, ahogy a honlapon ez megtekinthető is. A vendéglátás tökéletes, szívélyesen fogadtak, rendelkezésünkre álltak. A tulajdonos igazán magáénak érzi a helyet, és ami fő, Szereti is azt, amit csinál.Úgy ajánlgatta a körömpörköltet, hogy a nyálunk csordult ki. Teljesen hihető volt, amit mondott, hiszen felidézte bennünk apáink cupákos csemegéjét gyermekkorunkból. Manapság mi már ritkán készítünk otthon ilyen ételeket (tisztelet a kivételnek). No de csárdába mentünk, ugye?! Vörösborral kezdtem - a barátom csak alkoholmentes sört szopogatott nagy szomorúságára - száraz szekszárdi cabernet sauvignon, fenséges volt, amint kihozták szemmel látható volt, hogy ez minden tekintetben oké,minőségi, éppen ezért a barátom még meg is kérte őket, hogy egy üvegben, ha lehet hadd vihessünk el belőle, mivel úgy érezte ezt vétek lenne kihagyni. És igaza is volt, mint mindig. : ) Nem okozott problémát, megoldották, vihettünk magunkkal haza is. Csülkös, gombás pacalpörkölt tojásos galuskával 1490 Ft, Töltött csirkemell, ahogy Pista bátyám készíti 1490Ft Házi hordós savanyúság 350- ezt fogyasztottuk, hát úgy jól laktunk, mint a duda... : ), ilyen kaja éjszakára a mi pesties gyomrunknak?! és meg se kottyant, semmi gyomorégés stb., hát igen, a jó alapanyag, a kiváló szakács és a témát szívén viselő tulajdonos, ezek így együtt, valamint a pincérek tudása, az árak, magukért beszélnek. Aki hiszi vagy nem hiszi, járjon utána! Mi megyünk, de már világosban (állítólag festői a környezet is),hogy egy jó Babgulyást és hozzá egy számomra teljesen ismeretlen kaját a Prószát megkóstolhassam, de sorolhatnám, hogy még mi mindent kipróbálnék legszívesebben az étlapról, nem is beszélve ez után a bor után az itallapról is. Érdemes a honlapon megnézni a Programajánlót, ez után a vacsi után bármelyikre elmentem volna.Summa summarum: amikor eljöttünk hosszasan csámcsogtunk az élményen és azt mondtuk, ez lenne talán a magyar vendéglátás?! pontosabban: ennek kéne lennie a magyar vendéglátásnak.... : ) Köszönjük az ott dolgozóknak az élményt!


Értékeld Te is!

Villa Curpad Csárda & Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Villa Curpad Csárda & Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.