Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló
Rólunk:

A Tóparti Csárda 2002-ben Nagyatád egyik legszebb, legnyugodtabb pontján, kellemes zöld környezetben a horgásztó közvetlen közelében épült.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.7
Összesen 7
5 4
4 1
3 0
2 0
1 2
  • Ajánlom mindenkinek. Jó hely! :)

  • Májgombóc leves: volt benne valami szösz és a borsó kemény volt. Második sertés volt, nem tudom a nevét, valami olyan, hogy ezért máskor is visszajövök? Erre sokat kellett várni, de legalább langyos volt. Nem forró, mint a hosszú várakozás után vártuk volna, hanem hagyták elhülni. Ez pedig a burgonya köretnél nem nyerő, mert a végére már szinte hideg volt. És a nap fénypontja: A másodikban egy 20-25 cm hosszú hajszál. A szakács nem visel hajhálót? Állati gusztustalan volt, legszívesebben belehánytam volna a tányérba.
    Nem ajánlom senkinek.

  • Tóparti Csárda

    A helyi viszonylatban az ételek minősége megfelelő. A kiszolgálás azonban alulmúlja a vártat és az átlagost is! A pincérek “sebessége” nem mondható gyorsnak, lassan szedik le az asztalokat, sokáig tart a rendelés felvétel!
    A konyha pedig... hát nehéz szépen fogalmazni! Az étlapon az áll, hogy “a lassabb kiszolgálás az étel minőségét növeli!” Akkor ezek alapján Michelin csillagos ételt kellett volna együnk! Sajnos ez nem igazán felelt meg más követelményeknek sem. Az előételünkre 1 órát kellett várjunk (bekeveretlen tatár beef steak), 2 levesre további félórát úgy, hogy nem volt tele a hely. Ez nem a pincérek hibája, hanem a konyháé, valamint azé aki alkalmazza őket! Csak azért adok 1 csillagot mert a főétel finom volt ( meg mert nem lehet 0-át)! Ha valaki nagyon nagyon ráér egyszer próbálja ki, de Nagyatádon talál jobbat ;)


Értékeld Te is!

Tóparti Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Tóparti Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.