Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 07:00 - 20:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Ételbár, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
3.4
Összesen 10
5 5
4 1
3 0
2 1
1 3
 • Bábelék Étterem

  Ha te is szeretnél várni több mint egy napot (nem vicc) a rendelésedre, esetleg olajban úszó lepcsánkára vágysz, vagy fogadást kötnél a haverokkal, hogy egy adag fasírt aznap mekkora (13-20 dkg) adag lesz?
  Akkor mindenképpen rendelj. Retrónak tök jó, de a vezetőt kivágnám. Mikor kezdett, nagyon cukiságos volt, de ma már...

 • Bábelék Étterem

  Mostmár évek óta a Bábeléktől rendeljük az ételeket és a cégünkhöz a menüket árérték arányban nagyon korrekt házias ízvilágu.
  A kisszallítással nekünk semmi bajunk mindig korrekten kapjuk meg az ételeket és nem kell több időt várni mint bármelyik ételkiszallitásánál.
  Én mindenkinek ajánlom ha jót izletes és adagban is korrekt adagot szeretne kapni nyugodtan probálja ki és redeljen tölük .

 • Bábelék Étterem

  Nem egy Fine Dining 40 000 Ft ért, de nem is azért megyek. Sokszor járók ebédelni, menüt vagy az étlapról választók. Igen vannak ételeket amelyek nékem nem ízlettek . Visszont nagyrészben igenis kafák voltak az adagok, böségesek, és az én pénztárcámra van méretezve. Melós létemre megengedhetek magamnak hogy rendszeresen megkajáljak. Köszönöm nekik.

 • Bábelék Étterem

  Eddig ötször rendeltem házhoz, abból egyszer máshova szállították ki az ételt, majd mikor másfél óra múlva érdeklődtem, mondták, hogy menjek érte én oda ahol hagyták. 3 alkalommal pedig többet számláztak mint ami az árlistán szerepel. Az ételek minősége szerintem közepes, a pizzajuk finom, de a túlárazás miatt többet biztos nem rendelek.

 • Bábelék Étterem

  Innen soha senki ne rendeljen semmit,nem elég hogy 2 és fél óra alatt sikerült kihozni még le is maradt a rendelés fele. Hidegen kaptuk meg az ételeket, a hús rágós,ehetetlen. A palacsinta olyan mintha 3 napja a hűtőben állna. Nagy csalódás az egész,


Értékeld Te is!

Bábelék Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Bábelék Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.