Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 07:00 - 20:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Ételbár, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
3.7
Összesen 9
5 5
4 1
3 0
2 1
1 2
 • Bábelék Étterem

  Mostmár évek óta a Bábeléktől rendeljük az ételeket és a cégünkhöz a menüket árérték arányban nagyon korrekt házias ízvilágu.
  A kisszallítással nekünk semmi bajunk mindig korrekten kapjuk meg az ételeket és nem kell több időt várni mint bármelyik ételkiszallitásánál.
  Én mindenkinek ajánlom ha jót izletes és adagban is korrekt adagot szeretne kapni nyugodtan probálja ki és redeljen tölük .

 • Bábelék Étterem

  Nem egy Fine Dining 40 000 Ft ért, de nem is azért megyek. Sokszor járók ebédelni, menüt vagy az étlapról választók. Igen vannak ételeket amelyek nékem nem ízlettek . Visszont nagyrészben igenis kafák voltak az adagok, böségesek, és az én pénztárcámra van méretezve. Melós létemre megengedhetek magamnak hogy rendszeresen megkajáljak. Köszönöm nekik.

 • Bábelék Étterem

  Eddig ötször rendeltem házhoz, abból egyszer máshova szállították ki az ételt, majd mikor másfél óra múlva érdeklődtem, mondták, hogy menjek érte én oda ahol hagyták. 3 alkalommal pedig többet számláztak mint ami az árlistán szerepel. Az ételek minősége szerintem közepes, a pizzajuk finom, de a túlárazás miatt többet biztos nem rendelek.

 • Bábelék Étterem

  Innen soha senki ne rendeljen semmit,nem elég hogy 2 és fél óra alatt sikerült kihozni még le is maradt a rendelés fele. Hidegen kaptuk meg az ételeket, a hús rágós,ehetetlen. A palacsinta olyan mintha 3 napja a hűtőben állna. Nagy csalódás az egész,

 • Senkinek sem ajánlom a házhozszállítást, botrányos. Szerencsések voltunk, mi 'csak' MÁSFÉL ÓRÁT vártunk. Lasagne-t rendeltem, amit helyette kaptam az nemtudom, hogy siralmas vagy nevetséges. Kocka/hullám tészta és bolognai ragu. Se besamel, se lasagne tészta, se sütőben összesült étel. Sajtot egy zacskóban mellékeltek hozzá reszelve. Ízre nem volt rossz, tudom, hogy nem olasz étterem, de azért lasagne-nak nevezni ezt a tésztás darálthúsos dolgot az kifejezetten sértés. Amikor felhívtam az éttermet, azt mondták, azért nincsen besamel a tésztán mert a vendégek nem szeretik. Kérdem én, aki nem szereti a besameles lasagne-t az míért nem rendel bolognait, illetve hogy bátorkodik egy étterem egy ilyen érelt lasagnának nevezni (erről nem tájékoztattak, amikor rendeltem, hogy semmi köze a lasagnához). Korábban is voltak már gondok, például 2 óra múltán hidegen érkezett a rántott sajt, tartár nélkul. Amikor felhívtam az éttermet, közölték halál bunkó stílusban, hogy másfél óra múlva tudnak küldeni egy tartárt. Végül kárpótlásként 2órával később kaptunk még egy adagot és tartárt. Ha már 400ft a kiszállítás, akkor ne kelljen ennyit várni, vegyenek fel erre több embert, vagy ne legyen házhozszállítás. Senkinek sem ajánlom és ha elolvassák más kommentjeit is láthatják, hogy nem működőképes a házhozszállítás. Többet nem rendelek innen.


Értékeld Te is!

Bábelék Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Bábelék Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.