Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Lépjenek be napsugaras házunkba, a legvirágosabb étterembe! Szeretettel és finomságokkal várunk Mindenkit Szeged legvirágosabb éttermébe...
ahol a tálalásban fennséges ráadás van.

Éttermünkben vállaljuk családi és céges rendezvények belső és külső helyszínen történő teljes körű lebonyolítását.

A fizetés történhet készpénzzel, bankkártyával, üdülési csekkel, Ticket Restaurant, Sodexo és Chéque Déjeuner jegyekkel is.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 25
5 14
4 6
3 0
2 1
1 4
 • Gőry Pince és Étterem

  Mai napon a férjemmel ettünk itt. Picérek kedvesk voltak, kiszolgálás kifogástalan. Étel amit kértünk nagyon finom s ráadásul hatalmas adag. menni fogunk még ide.

 • Gőry Pince és Étterem

  Többször ettünk már itt, helyben és elvitelre is, sosem volt csalódás. Nemrég Netpincéren rendeltünk ételt, de az egyik köret kimaradt a kettőből, egy telefonba került, és már hozták is ki, ajándék palacsinta mellé. :) Emellett nagy adagok és finom ételek garantáltak.

 • Gőry Pince és Étterem

  Sertés MENTES sült tálakat rendeltünk otthonra, erre küldtek sonkával, szalonnával töltött csirkét...

 • Gőry Pince és Étterem

  Valóban, van abban igazság, miszerint szembetűnő a hiányosság a felszolgálókkal kapcsolatban és mintha régen jobban örültek volna a vendégnek is. Ettől függetlenül a mai napig esküszünk a Gőry-re és üres hassal, rossz szájízzel ezek ellenére sem távoztunk még soha.

 • Egy hétfői ebédre kerestük fel az éttermet párommal. A 35 fokos hőségben alapvetőnek kellene lennie a légkondicionált helyiségek A ventilátorokat is csak kérésünkre kapcsolta be a felszolgáló. számomra nem szimpatikus az a hely ahol szódát nem, csak ásványvizet szolgálnak fel; az emiatti kedvtelen reakcióra a pincér kissé arrogánsan felelt. Mikorra a rendelést leadtuk már mosolygott kifogástalan kedves kiszolgálást kaptunk. A megszokott hatalmas adag az árához képest nem tartalmazott semmi különleges ízt, ennél finomabbat is lehet kapni Szegeden ugyanezért vagy akár kisebb összegért. Miután jól laktunk kértük a maradék elcsomagolását, viszont ez csak az egyik adaggal történt meg, A másik valahol elveszett a konyha és az asztalunk között.. egy évben legfeljebb egy alkalommal, vagy a régi idők emlékére javaslom felkeresni!


Értékeld Te is!

Gőry Pince és Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Gőry Pince és Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.