Töltés
Asztalfoglalás Napi menü Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
TV, WIFI, Melegétel, Terasz, Parkoló

Értékelések

Értékeld Te is
4.8
Összesen 8
5 6
4 2
3 0
2 0
1 0
 • Nagyon finom volt az érel kedves a kiszolgálás. A tálalás hibátlan. Ami ritkaság a mellékhelységben van pelenka és minden ami kell a babának és a mamának. Tökéletes volt minden és házhoz szállítás is van. Biztos vagyok benne, hogy visszajövünk.

 • Mi baráti társasággal mentünk a Bojtár csárdába nagyon kellemes estét sikerült ott töltenünk . Akiszolgálás kedves udvarias családias az ételek italok megfelelő időben mennyiségben és hőmérsékleten kerültek az asztalunkra És nagyon kulturált helyett sikerült megismernünk ahova Remélem még sokszor visszatérünk mindenkinek Csak ajánlani tudom. Tipp A bőségtálat mindenkinek Csak ajánlani tudom :-)

 • Bojtár Csárda

  Ma elektronikus levélben foglaltam asztalt Buda egyik kiemelt és nagy nevű éttermébe. Ajándékba kaptunk egy Ínyencek Asztala foldobox utalványt. Meg is jelentünk a jelzett időben. Elképzeltem, hogy kiülünk a tó parti teraszra és miközben étkezünk, nézzük a gyönyörű parkot, a közeli ciszterci neobarokk templomot.
  Az étterem bejáratánál ülő unott hölgy és a magyarázkodó vékony úr közölte. Az e-mailem nem érkezett meg, és a mai napon bár megetetnek, de nem tudják azt a választékot és minőséget produkálni, ami erre az utalványra járna.
  Lefordítottam magyarra: azt kérik, menjünk el, ugye? Ezt követően elmentem, az úr utánam futott. Mindenáron erőszakos módon ezt kiáltotta: legalább hadd magyarázom meg.
  Beültünk a kocsiba és a Budai Parkszínpadnál lévő parkolóból Gödöllő Marikatelepre hajtottunk.
  A Bojtárcsárdában sajtlevest, erdélyi fatányérost, rántott halat ettünk. Minden nagyon izletes volt, a kiszolgálás korrekt és nagyon barátságos. Itt még megmaradt a korábbi vendéglátói kultúra, foglalkoznak a vendéggel. A kiváló és nagyon ízletes ételt - bár nem puccos helyen ettük - de csodálatos helyen. Eredeti ötlet s sok régi rádió kiállítása.
  Csak örülni tudok, hogy Budaáról a Gödöllői Marikatelepre mentunk.

 • Bojtár Csárda

  Az étterem összességében jó, a felszolgálók udvariasak, az ételek finomak és kiadósak. A hangulaton ront hogy a TV folyamatosan megy és a vendégek kénytelenek az étterem személyzetének igénye szerint valóságshow-t avagy üvöltő reklámokat nézni. Egy csárdához inkább cigányzene illik :)
  A tisztaságra nincs panasz, de a WC amolyan 1980-as évekbeli "retro" jellegű. Ráférne egy felújitás a vizesblokkra és a WC lehúzható lehetne illetve kéztörlő sem ártana.

 • Bojtár Csárda

  Finom palacsintát ettünk és nagyon jó, hogy miden hétvégén van napi ajánlat, amely változatos és olcsó!
  A honlapjukon szoktam megnézni. Ajánlom figyelmükbe ezt a jó éttermet, ahol még nem ért csalódás.


Értékeld Te is!

Bojtár Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Bojtár Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.