Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz
Rólunk:

Legszebb harci díszedbe öltözve, sírig hű fegyverhordozóddal, és a harcokban megedződött társaiddal együtt bármikor megpihenhetsz nálunk és elherdálhatod a sikeres rabló hadjáratod alatt szerzett véres munkád eredményét, pénzes zacskóikat fitogtató kalózok, valamint az asztalod alatt úszkáló teknosbékák társaságában.
Borgőzös tivornyádat Vézna Bob, a főszakács teszi emlékezetessé, mert ő a hagyományosan kalóz ételeinken kívül, a birtokában lévő titkos receptekből a cápát, a struccot, a nyelvhalat is elkészíti kívánságodra akár egy kézzel is! /... a másik kezét a tavalyi portyáink során valamelyik általunk megcsáklyázott hajón hagyta .../

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.9
Összesen 32
5 16
4 6
3 1
2 8
1 1
 • Remek kiszolgálás, finon ételek!
  Jól éreztük magunkat..

 • Különleges hangulata van. A nőbarátomnak, akit meghívtam, nagyon tetszett. Az ételek jók, hatalmas választék, jól főznek, és vannak különlegességek is.
  Kiváló az italválaszték és a kiszolgálás is.
  Minden ellenkező híreszteléssel szemben lehet kártyával fizetni.
  Még biztosan meg fogok itt fordulni, ez is sokadik alkalom volt már.

 • Csalódás. Több, mint csalódás. Két húszas évei elején járó párként mentünk vacsorázni az étterembe. A pincérünk kezdettől fogva tegezett minket, rettentő lenéző stílusban szolgált ki. Italválasztáskor esélyünk nem volt átnézni a kínálatot, megkérdezte hozhat-e vizet vagy limonádét. Mikor közöltem vele, hogy valami bort, száraz fehéret fogyasztanék szívesen, a folyóbort ajánlotta (csak később vettem észre a borhűtőt, ahonnan szívesen költöttem volna minőségi és nem folyóborra). Ez a bor egyébként az étlapon fel sem volt tüntetve, ahogy a csapolt sör sem, amit a párom kért. Az ételek rendeléséhez érkezve kedves pincérünk egyből azzal kezdte, fogunk-e előtelt vagy levest enni. Nem igazán volt világos a kérdés, valamint az oka. Kifejezetten kellemetlenül éreztem magam. Miért ne kérnék? Sok étteremben és bisztróban jártam már, de sehol sem kezeltek úgy, mintha épp csak beesnék és egy vajas kenyeret kérnék csapvízzel.
  Ezen túllendülve a vacsora után rendeltünk még két kávét és egy desszertet. Fizetéskor közölte velünk, hogy a számlánkat egy kolléga már korábban kinyomtatta (érdekelne, hogy mégis mi okból, hiszen nem jeleztük, hogy kérjük azt), emiatt a kávék és desszert már nem szerepeltek a nyugtán. Csupán közölte velünk a pincér, hogy adjunk még a számla végösszegéhez X ezer forintot. A plusz meglepetés az volt, hogy nincs lehetőség kártyával fizetni (ez természetesen a fizetéskor derült ki (holott pár éve még erre volt lehetőség). Kellemetlen és megalázó este lett a romantikus vacsoránkból.
  Az étel amúgy átlagos volt. Semmi különleges élményt nem adott.

 • Tortuga Étterem

  Az étel nagyon finom volt és a hely is hangulatos. A kiszolgálás viszont hanyag volt. Kértünk 3 külön poharat a vízhez amit végül nem kaptunk meg, de ezt még el tudtuk fogadni. Az egyik adagnak nagyjabol a fele megmaradt és ezért kértük, hogy csomagolják el. Nem hozták ki, így mielőtt eljöttünk és miután kellő mértékű borravalót is hagytunk, szóltunk érte. Végül kihozott a pincér egy elcsomagolt adagot. Míg a kabátunkat vettük fel addig odajött a szóban forgó pincér hogy ez mégsem a miénk így elvette és közölte, hogy a miénket nem találja és szabadkozott, hogy ez nem az ő hibája de egy bocsánatkérést sem kaptunk, illetve, ha már egy fél adag főételről volt szó, illett volna kompenzacióként mondjuk egy sütit elcsomagolni a számunkra.

 • Hangulatos, változatos, szuper. A pincér humoros, udvarias, kellően pajkos.


Értékeld Te is!

Tortuga Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Tortuga Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.