Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel
Rólunk:

2015 év végén új időszámítás kezdődött a Budai Kapu Étterem történetében. Ekkor vettük át az étterem vezetését, és azóta a megújuláson dolgozunk. Ennek eredményeképp örömmel adjuk át új étlapunkat!

Sokat dolgoztunk rajta, a pincérektől a szakácson át az étterem vezetőségéig. Azt is elárulhatjuk, hogy nem volt könnyű dolgunk. Már csak azért sem, mert egyrészről ég bennünk az újítás izgalma, a városunkban eddig ismeretlen kulináris csodák vendégeinkkel való megismertetése, másrészről legalább ilyen fontosnak tartjuk a kőrösi emberek megszokott, finom ételeihez való ragaszkodást, a hagyományok tiszteletét.

Persze az újítás és a hagyományok tisztelete nem feltétlenül áll szemben egymással. Mi azt valljuk, hogy építhetik is egymást. Ennek szellemében állítottuk össze az új étlapot, melyben egyaránt megtalálják a régi kedvenceket, és érdekes újdonságokat is. Emellett időről-időre szezonális ínyencségeket is kínálunk majd, melyek nem részei az állandó kínálatnak.

Az étlappal együtt kicserélődött az étterem személyzete is. Új csapatunk minden tagja szívvel-lélekkel azon dolgozik, hogy amikor Ön helyet foglal asztalainknál, a rohanó világból kiszakadva átadhassa magát az finom ízek, a remek italok és a jó társaság élvezetének.

Remélve, hogy a megújult Budai Kapu elnyeri tetszését, kellemes időtöltést és jó étvágyat kívánunk az étterem teljes személyzete nevében!

Mutass többet

Értékeld Te is!

Budai Kapu étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Budai Kapu étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.