Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 14:00 - 24:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Kártyás fizetés
Rólunk:

A little taste of Scotland in Budapest. Yes, we serve haggis, we have Belhaven Best on tap, and the full bottled range. 15+ cider, 100+ Scotch, Irish and even Japanese whisky that you can either taste at the bar, or take home from the shop.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.4
Összesen 5
5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
 • Caledonia Scottish Pub

  I was there for Wednesdays quiz where Ahmad worked his socks off and was defintiely a five star employee on the night. He also recommended the excellent lamb pie aka sheppards pie. Sadly his colleague did nto support his work ethic which caused a few problems with the overall service on the night.

 • Caledonia Scottish Pub

  Jó hangulatú hely, kedves, gyors kiszolgálással. Rendszeresen járunk ide. Az ételek finomak (egyedül a Cézár salátájukért nem vagyok oda) az adagok bőségesek, az árak pedig mérsékeltnek mondhatóak. A tulaj (aki általában mindig ott van) nagyon kedves és segítőkész. Az elmúlt három évben, amióta rendszeresen idejárunk csak pozitív tapasztalataink voltak ezen a helyen.

 • Caledonia Scottish Pub

  A tulaj általában bent van és igazi skót akcentussal szóba elegyedik szinte bárkivel, aki egy kicsit is kommunikatívnak tűnik. Sok a britt vendég főleg meccs napokon (angol bajnokság/BL/rögbi) igazi pub hangulat van. Vannak olcsó üveges skót sörök. Én nagyon bírom ezt a helyet : )

 • Caledonia Scottish Pub

  Túlzások nélkül magasan pontozható hely. Kedves és segítőkész személyzet, akár füstmentes asztalról, akár a kínálatról van szó. Meccs- és koncertnapokon tömeg várható, hétköznap esti gyors vacsorára (Edinburger!), szombat esti ciderre (Old Rosie!), évfordulós dőzsölésre is bevált - még ha szóltak is már érthetetlen módon a '96-os év slágerei és került már kéretlenül jég a pohárba. Semmi megdöbbentő vagy extrém módon különleges (néhány vendég akcentusa talán ide sorolható); a pub, ilyen egyszerűen.


Értékeld Te is!

Caledonia Scottish Pub

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Caledonia Scottish Pub

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.