Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 23:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Ételbár, Nemzetiségi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Élőzene, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Látogasson el és kóstólja végig a mongól és magyar konyha remekműveit.
Korlátlan Svédasztalos Étel-, és Italfogyasztás az év minden napján.
Továbbá Részesüljön szezonálisan havonta megújuló ételspecialitásaink tárházából.
Az ár megfizetése ellenében annyi Tuborgot, minőségi házibort,
rostos üdítőt, szénsavas Pepsi üdítőket, sangriát, kávét, cappuccinót, levest,
desszertet és főételt ehet, ihat amennyit óhajt.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.8
Összesen 13
5 7
4 2
3 1
2 0
1 3
  • Elkövettem egy nagy hibát. Nem néztem meg az értékelést, s tavaly november végén rendeltem a gyermekeimnek egy ajándékutalvány karácsonyra. Már több hete nézegetik, s midig az a cetli fogadja őket, hogy felújítás miatt zárva! Az értékeléseknél ma olvastam, hogy más is járt így. Szégyen, hogy nem kell levenniük a hirdetéseket, úgy reklámozzák magukat, mintha még nyitva lennének! Aze-mailre nem válaszolnak, a telefon hol foglalt, hol kicsöng, és senki sem veszi fel. Úszott az ajándékutalvány ára, hiszen hol keressem.! Sajnos, az ilyen visszaélések miatt mások iránt is gyengül vagy megszűnik a bizalom. Remélem olvassák, s szégyenkeznek a tulajdonosok miatta! Baross Károlyné 2019. november 5.
    Azért adok 1 csillagot, mert kötelező, s így tudom leírni dühömet.

  • Elmesélném a történetemet okulásként a cégvezetés és az alkalmazottak hozzáállásáról. Feleségem házassági évfordulónkra többek között meglepett egy az étteremben beváltható két személyre szóló ajándékkuponnal. (11.000 Ft) Időpontot egyeztetett egy alkalmazott hölggyel amikor a helyszínen kifizeti a kupon ellenértékét. Elballagott az étterembe, természetesen az előre egyeztetett időpontban senkit nem talált aki a kupont átadta volna. Fél óra agitáció után egy pincér aki közölte, hogy nem illetékes az ügyben, mégis csak hajlandó volt az említett összegért cserében kinyomtatni az ajándékomat. Egy hónappal később a születésnapomon szerettünk volna egy kellemes estét eltölteni az étteremben. Na itt kezdődik a rémálom. A honlapon foglaltunk időpontot, érkezett is egy automata visszaigazolás, mely szerint visszaigazolás végett hamarosan keresni fognak. 3 napig türelmesen vártunk, semmi. Ezek után megpróbáltunk telefonon időpontot egyeztetni. Az étterem minden publikus telefonszámán 1 héten keresztül naponta többször próbáltuk elérni a vendéglátó helyett. Esélyünk sem volt. Itt már kezdet gyanússá válni a dolog. A feleségemmel ekkor úgy döntöttünk, hogy személyesen megyünk el az étterembe és visszakérjük a kupon árát, majd elköltjük máshol ahol fontos a vendég. Vidékről felutazva megérkezve a bejárati ajtón egy cetli fogadott, mely szerint felújítás miatt zárva. Erről sem a honlapjukon, sem üzenetrögzítőn nem tájékoztatják a vendégeket. Majd mindenki meglepődik ha elballag az étterembe. Természetesen felújításnak nyoma sincs, valószínűsíthetően végleg bezárt. Ez nyilván nem egy váratlan esemény, ezt tudniuk kellett a kupon kiállításakor is. Ekkor jöttünk rá, hogy mindenféle ellenszolgáltatás nélkül lenyúlták a pénzünket. Ez innentől kezdve rendőrségi ügy és bár az összegre való tekintettel valószínűleg nem minősül bűncselekménynek csak szabálysértésnek, ennek az összege remélem, hogy magasabb lesz mint a kár amit okoztak. Végül töredelmesen bevallom, hogy mi is elkövettünk egy nagy hibát. Nem olvastuk el az itt ill. a Facebook-on megjelent értékeléseket. Ha megtettük volna akkor egy árva garast se áldoztunk volna. Legyetek okosabbak nálunk, és messze kerüljétek ezt a helyet. Még annyit, hogy nem várom, hogy bárki elnézést kérjen ez is esélytelen hiszen a saját Facebook oldalukra se posztoltak 4 éve semmit. Végezetül köszönöm, hogy tönkretették a párommal eltölteni kívánt meghitt születésnapi vacsorát. A pénzt pedig költsék gyógyszerre.

  • Mongolian Barbecue Étterem

    Kissé lassú kiszolgálás. A berendezés felújításra szorul, de még nem zavaró. Az etelválasztékból hiányoltam a panirozott zöldségeket, húsokat. A frissensültek választéka jó, ízük átlagos.

  • A személyzet udvarias, de a konyha katasztrófa. Szűk választék, gyenge minőség, a ' desszert' no comment. Utóhatás: egész éjjel a WC volt a trónom.Egy osztálytalálkozón voltam ott, először és egyben utoljára! Sajnálom a kifizetett nem kevés pénzt! Nagy Sándor

  • Nagyon kedves volt a fogadtatás! A pincérek nagyon, kedvesek voltak! Az ételek jók voltak! Köszönjük!


Értékeld Te is!

Mongolian Barbecue Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Mongolian Barbecue Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.